Lapp på lapp😊

I går våknet vi med overnattingsgjest og det er jo koselig. Etter lang og god frokoststund labbet jeg sammen med Tove til Frk.Lyng. Der møttes en gjeng på tilsammen tre generasjoner til litt å bite i og en god skravvel👍Dette er et av ukas høydepunkter.

Her lyttes det til hva Inger Grete har å si🌞

Fire barnebarn av slekta Liland Stålesen koste seg også. Bildet er tatt av Inger Grete. Det er høyt under taket på Frk. Lyng og godt er det for disse fire var ikke lydløse😂😂

Lille My ble levert på Tangvall hos bestemor og tante og Tove og jeg labba hjem sammen. Vel hjemme fikk jeg montert lappeteppe som nå er på vei oppover til hytta. Per Svein og Per Ove er på vei opp for å tette resten av tilbygget før vinteren. Da blir det ikke gjort mer der før til neste år. Det arbeidet som gjenstår i tilbygget er heldigvis ikke væravhengig nå som alt er under tak👍

Vi fikk en gledelig nyhet denne uken og det var at det hadde vært omtrekk på en av Conocophillips sine hytter på Gran Canaria neste sesong. Noen hadde trukket seg og vi trakk det lengste strået. Da blir det tur til GC og dollardalen i slutten av april neste år. Det kan vi li🌞

Slik ser det ut i Søgne denne morgenen. Jeg håper alle får en flott søndag uansett hvor de befinner seg🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s