Familiemiddag🥘

I går kom lille My til oss ved lunsjtider. Pappa og Synne og mamma og Trym skulle på hyttetur med koret denne helgen. Det var Synne som leverte Amilia. Hun skulle være hos oss til lørdag og så skal hun være hos bestemor og tante resten av helgen etter vi har vært på Frk. Lyng. Hun svinsa rundt oss i hele går og delte raust med klemmer. Hun hadde mye på hjertet for vi ser henne ikke så ofte etter at hun begynte på skole i K-byen. Hun danset bli med dansen for oss og mye mer. Og hun sier stadig vekk: jeg elsker deg bestefar og :jeg elsker deg bestemor. Hun hadde også endelig som hun sa lært å lage hjerte med hendene. Og hun viste det stolt frem.

I går var det tid for familiemiddag igjen etter en pause. Alt har ikke gått etter planen denne høsten heller. Sju av ti møtte på bollefrikase. Pandora er på høstferien hos gome så hun var ikke her. Benedicte skulle egentlig ha vært på jobb, men byttet bort vakta for familiemiddag❤️ Jeg lagde ei svær gryte med bollefrikase, ei gryte med vegetarfrikasse og ei gryte med glutenfri til Jhonny. Det er ikke så avansert som det kan høres ut. Grønnsakene ble kokt samtidig og fordelt i diverse gryter. Jhonnys saus ble laget av hvit posesaus med ekstra krydder i. Sausen var den samme for vegetar som oss andre. Det var bare å ta over i en annen gryre før kjøttbollene gikk inn i gryta. Ferdig vegetarboller fra frysen til coop extra gikk i den gryta.

Jeg lagde så mye at alle fikk med seg take away som de kunne fryse eller ha senere. Vi har og en bolle til senere i dag eller i morgen. Vi koker bare nye poteter. Enkel og god middag. Vi hadde kaker fra IKEAs frysedisk til dessert. De har mye godt og enkelt også i glutenfritt. Jhonny shoppet da vi var der forleden. Vi quizet litt etter middag. Da alle var gått senket helgefreden seg over heimen og lille My inntok favorittplassen sammen med bestefar.

Bestefar duppet litt mens Amilia så på youtube. Jeg holder på å montere et restelappeteppe til hytta så da har jeg noe å holde på med i helga👍

En god lørdag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s