FamiliemiddagđŸ„˜

I gÄr kom lille My til oss ved lunsjtider. Pappa og Synne og mamma og Trym skulle pÄ hyttetur med koret denne helgen. Det var Synne som leverte Amilia. Hun skulle vÊre hos oss til lÞrdag og sÄ skal hun vÊre hos bestemor og tante resten av helgen etter vi har vÊrt pÄ Frk. Lyng. Hun svinsa rundt oss i hele gÄr og delte raust med klemmer. Hun hadde mye pÄ hjertet for vi ser henne ikke sÄ ofte etter at hun begynte pÄ skole i K-byen. Hun danset bli med dansen for oss og mye mer. Og hun sier stadig vekk: jeg elsker deg bestefar og :jeg elsker deg bestemor. Hun hadde ogsÄ endelig som hun sa lÊrt Ä lage hjerte med hendene. Og hun viste det stolt frem.

I gĂ„r var det tid for familiemiddag igjen etter en pause. Alt har ikke gĂ„tt etter planen denne hĂžsten heller. Sju av ti mĂžtte pĂ„ bollefrikase. Pandora er pĂ„ hĂžstferien hos gome sĂ„ hun var ikke her. Benedicte skulle egentlig ha vĂŠrt pĂ„ jobb, men byttet bort vakta for familiemiddag❀ Jeg lagde ei svĂŠr gryte med bollefrikase, ei gryte med vegetarfrikasse og ei gryte med glutenfri til Jhonny. Det er ikke sĂ„ avansert som det kan hĂžres ut. GrĂžnnsakene ble kokt samtidig og fordelt i diverse gryter. Jhonnys saus ble laget av hvit posesaus med ekstra krydder i. Sausen var den samme for vegetar som oss andre. Det var bare Ă„ ta over i en annen gryre fĂžr kjĂžttbollene gikk inn i gryta. Ferdig vegetarboller fra frysen til coop extra gikk i den gryta.

Jeg lagde sÄ mye at alle fikk med seg take away som de kunne fryse eller ha senere. Vi har og en bolle til senere i dag eller i morgen. Vi koker bare nye poteter. Enkel og god middag. Vi hadde kaker fra IKEAs frysedisk til dessert. De har mye godt og enkelt ogsÄ i glutenfritt. Jhonny shoppet da vi var der forleden. Vi quizet litt etter middag. Da alle var gÄtt senket helgefreden seg over heimen og lille My inntok favorittplassen sammen med bestefar.

Bestefar duppet litt mens Amilia sĂ„ pĂ„ youtube. Jeg holder pĂ„ Ă„ montere et restelappeteppe til hytta sĂ„ da har jeg noe Ă„ holde pĂ„ med i helga👍

En god lĂžrdag Ăžnskes alle❀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s