Kinodag🎬

I går var det planlagt å dra på kino sammen med Jhonny og hans kompis Nathaniel. Jhonny kom med pappa klokka sju på morgenen og fra da spurte han hvert tiende minutt om hvor lenge det var til vi skulle gå. Heldigvis hadde vi bestilt til første forestilling klokka kvart over 11. Vi dro og henta Nathaniel klokka 10 og kjørte innom Europris på Brennåsen for å kjøpe godteri. Det var to veldig fornøyde gutter som var klare for kino.

Filmen er for alle og anbefales for alle. Den handler om raketter og romfart og det er jo en aktuell sak for denne familien. Etter filmen måtte vi ha litt lunsj og frilek og da er McDonalds favoritten til Jhonny.

Vi ble der en laaang stund. Vi stakk innom Bellini og kjøpte med oss et par brød hjem. De er knallgode. Per Svein og jeg måtte innom butikken å handle litt da vi kom til Søgne. Daniel og Benedicte ville lage sushi til oss. Da handler vi inn og så lager de maten. Det er en vinn vinn sitasjon slik jeg ser det. De lager alltid mye så det blir nok til kvelds/lunsj både på ranchen og i Lilandsresidensen.

Robert henta Jhonny med nyheten om at han skulle sove over hos Nathaniel i natt og de to gutta var fra seg av begeistring. Høstferie er kjempebra. Jeg tok en tur i skauen etter at alle var gått. Deilig med skogens fred og ro også🌲

En nydelig fredag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s