Høstdager🌞🍁💧

Vi bruker høstferien på å få gjort unna diverse ærend og få orden på saker og ting før vinteren setter inn. Jhonny er med på det meste. Så lager vi mat sammen, spiser og koser oss. Jhonny er blitt en kløpper i å steke bacon uten å brenne seg. Jhonny fikk velge et brettspill vi kunne kjøpe å ha her tidligere i uken så nå har vi investert i den forsvunne diamant.

Vi har også vært og kjøpt lyng og stelt mammas grav. Jhonny lurte på om vi skulle grave oss ned til hodeskallen, men fullt så galt var det jo ikke😊Jeg elsker ungenes spørsmål, det får oss til å reflektere over mye forskjellig med både humor og vidd. Det finnes ingen dumme spørsmål, bare dumme svar.

Det er uten tvil høst. Det både ses og kjennes på morgentemperaturen som har vært helt nede i to grader. Men sola varmer godt enda. I går vasket Jhonny og Per Svein vinduer mens jeg gikk tur med Tove til Langenes i det fine høstværet.

I går hadde vi langstekt/helstekt kylling til middag med fløtesaus, grønnsaker og kokte poteter. Det var klart da Robert kom hjem fra jobb på Energiverket. Robert stortrives med veileder, kollegaer, deltakere og jobben. Det er fantastisk å se hvordan han trives i sitt rette element. Han er treningscoach hver dag, er med i en matlagingsgruppe, deltar i å lage eventer og mye mer. Han lærer mye om recovery som er teorien de jobber etter på Energiverket. En teori også jeg har stor sans for. Vi må satse på det friske det er der mulighetene ligger og så bygger vi videre på det så det blir mer av det.

Om ettermiddagen stakk bror Ole inn på en kjapp kopp kaffe og Daniel dumpet innom for å skravle litt. Det er kjempekoselig med disse ettermiddagsbesøkene. I dag blir det kinodag i Lilandsresidensen.

Ha en super torsdag der ute😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s