Kjærvik tilbake på Lilands banehalvdel.

Da er advokat Kjærvik tilbake på Team Lilands lag for å sette en stopper for at denne saken får utvikle seg enda lenger. Nå er det nok. Robert har fått et nyte møte med klageinstansen til tirsdag og det er uten skolen, det har han fått skriftlig. Jeg klarer ikke komme over dette overgrepet i regi av fylkesmannen. Det sitter fortsatt som en hard stein i magen. At de kunne og at de kunne etter det de vet vi har opplevd med kommunen tidligere. Hvordan kunne de tillate at oppvekstsjefen og hans crew på tilsammen fire mennesker skulle få lov å delta på et møte der min sønn og mitt barnebarn skulle delta alene sammen med de to fra fylkesmannen? At kommuneledelsen synes det er greit vet vi fra før, her er det om å gjøre å knuse all motstand før noen rekker å skjønne hva som skjer. At barnets klageinstans går med på dette er for meg en gåte. Jhonny ble forespeilet å treffe en max to damer som han skulle fortelle sin historie til. Når de kom ble de møtt av et dommerpanel på seks stykker som forventet at barnet skulle brette ut livet sitt for dem. Hvor lite kan de egentlig om barn? Ja, jeg er forbannet og det innrømmer jeg mer enn gjerne.

Klageinstansen har beklaget at Robert følte det som et overgrep. Det holder ikke for Robert og det holder ikke for noen andre i familien heller. Vi har hyret inn Kjærvik og er villig til å betale noen tusen kroner for at mitt barnebarn skal få det han har krav på etter loven. Det burde ikke vært nødvendig og det er en stor skam. Vi har imidlertid lært mye de siste femten årene og ønsker ikke bruke mer tid på dette enn nødvendig. Vi har et liv som skal brukes til andre ting enn å løpe fra kontor til kontor mens ingenting skjer. Vi skulle nydt denne høsten og Robert skulle få kost seg i praksis. Søgne kommune er igjen på banen for å gjøre livet hans så surt som mulig. Kommuneadministrasjonen får kjøre de show de vil mot mennesker som varsler og det med flertallskameratenes fulle velsignelse. Det er ikke til å tro. Hvem er administrasjon og politikere til for om det ikke er for å gjøre bygda vår til et greit sted for alle?

Jeg fikk et vondt sug i magen tidligere i høst da jeg så at rektor på Lunde skole hadde permisjon et år. Det var rektor fra Tinntjønn skole som skulle sitte ved roret det neste skoleåret. Var det et varsel om det som skulle komme montro. Ikke vet jeg, men magefølelsen er fortsatt ikke god. Vi kan ikke fri oss fra å tro at om rektor ikke var gått ut i permisjon så hadde denne saken vært løst for lenge siden. Det sier vår erfaring med rektor så langt. Jeg har dårlig erfaring med fungerende rektor i flere mobbesaker tidligere da han har en lei tendens til å fjerne fokus fra det saken gjelder til at det er en feil med barnet. Det skal jeg komme tilbake til etter møtet med fylkesmannen.

Nå skal vi fortsette ferien og bare kose oss så får fylkesmann være fylkesmann helt til neste uke.

En riktig god onsdag ønskes dere der ute på nettet😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s