Hverdagslige sysler.

Det var bare to varme grader da vi våknet i går så det er ingen tvil om at oktober nå er kommet på besøk. Dagen ble benyttet til hverdagslige sysler sammen med Jhonny. Vi dro til Sørlandsparken for å gjøre unna noen ærend. Blant annet gjorde vi oss ferdig med bursdagsgaver til Pandora som snart fyller 8 år. Vel hjemme igjen var det lunsj som Jhonny og Per Svein sto for. Egg og bacon sto på menyen og Jhonny har lært å lage dette selv og da er det ekstra stas. Nå går det i stekte egg både sent og tidlig. Han var også med og pakket inn gaver til Pandora og da fikk vi også fylt inn mer på ønskelista hans til jul.

Jeg fikk gått tur i finværet mens gutta var hos blikkenslager for å ordne med det som trengtes til tilbygget på hytta.

Etterpå dro Per Svein til Langenes og fikk orden på noen trær hvor det ene var felt og det andre var knekt av stormen Knud. Det gadd ikke Jhonny bli med på så han ble hjemme med i -pad. Jeg fikk vasket klær, loft og skiftet sengetøy. Midt i dette kom Robert og hentet Jhonny. Vi har avtalt at Jhonny sover her i høstferien så vi slipper å våkne så tidlig for Robert må på jobb. Derfor blir han med pappa hjem når han er ferdig på jobb og kommer tilbake til leggetid. Han ble kjempeglad da han kom og så at biff sto på menyen til kveldens middag. Ole og Linda var innom på kaffe før han fikk et bad før leggetid.

Jeg registrerer i dagens fevennen at rådmannen har bevilget sitt trofaste crew en åtte prosent lønnsøkning. Ingen i crewet hans får lederstillinger i den nye kommunen, men alle for solide lederlønninger med seg inn. Det lønner seg å være lojal. Fagforeningen stiller seg som alltid lojale til rådmannens bestemmelser, akkurat slik det ble tydeliggjort under rettsaken i desember.

Disse bildene som Inger Grete har tatt dukket opp på minner på fb i dag.

De er tatt for fire år siden fra bokbadet på rådhuset foregikk. Jeg husker jeg da fikk beskjed om at ikke alle likte at jeg skulle ha et bokbad der. Jeg ble også spurt om jeg virkelig ville være der og jeg forsto ikke spørsmålet. Jeg svarte dette er min kommune, mitt rådhus og mitt bibliotek så det er klart jeg vil ha bokbadet der. Overskriften IG brukte på bildene var Mobbing skal stanses i skolen. Det gjelder i dag også. En god nyhet har vi fått og det er at den mobbesaken vi meldte inn til skolen nå tas tak i på skikkelig vis. Det er da noe.👍👍👍

Da er det bare å ønske folk en riktig god tirsdag💦💧🍁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s