En sårt tiltrengt høstferie.

Skolen har ikke vart mange ukene, men vi er en av mange familier som nå gleder oss stort over at det endelig er høstferie. Selv gleder jeg meg til sommerferien og til at rektor på Lunde kommer tilbake fra permisjon. Enn så lenge må vi holde ut. Det går i hundre og nitti for tiden så det skal bli godt med en uke hvor vi kan stoppe opp å gjøre hyggelige ting sammen. Pandora er hos gome og Jhonny skal være hos oss denne uken.

I går ble jeg ferdig med del tre av traumekurset og jeg var helt pumpa etter det. Etter kurset møttes Per Svein og jeg for litt mat.

Sushi er himmelsk godt👍

Vi kjørte om Langenes på vei hjem for å se hvordan det lå an.

Det kommer seg nå. Vi var i møte med Hellvik hus tirsdag og snart går byggesøknaden til kommunen. Og det skal bli deilig å komme i gang.

Per Svein har holdt orden på barnebarna mens jeg har slitt skolebenken. Han har vært på den årlige shoppingen av vintersko. Da Eurosko i Søgne kjørte 3 for 2 denne uken slo bestefar til.

Vi har i alle fall tre fornøyde barnebarn skodde for vinteren👍 Bestefar har hatt fri i helga og vært på elgjakt. Det ble ingen elg og det var kaldt, men hva gjør vel det?

I går la jeg meg klokka sju og det kjentes helt greit. Robert er i praksis og vikarierer som trener mens andre på Energiverket har høstferie.

Jeg har i løpet av uken mottatt en del henvendelser om at vi må være på vakt mot kommuneadministrasjonen og forvente det verste. Dette er vi klar over og har vært klar over lenge. Vi har ingenting å skjule, alle skjeletter er ute av skapet. De må bare kjøre på. Det er de som har ting å skjule, ikke vi. Vi er opptatt av åpenhet og at det er i lyset trollet sprekker. Vi vet at vi kan bli dolket i ryggen når som helst. Vi tar det helt med ro. Vi har sett det før, under oppkjøringen til rettssaken, under rettsaken, i mobbesaker, under rettsaken til varslerne. Hver gang har vi sett hva de er i stand til og hver gang har vi sett dem tape nettopp fordi det er i lyset trollet sprekker. Vi kommer til å fortsette å være åpne uansett hva de måtte finne på. Vi kommer til å fortsette å sitte i kommunestyresalen i formannskapsmøter og kommunestyremøter. Sånn er det bare.

Da er det dags å ønske alle en nydelig mandag🍁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s