Ny svadamail fra rektor🙀

I går mottok Robert en ny mail fra rektor. En mail hvor han ikke svarer på noen av spørsmålene om hvilke konkrete tiltak som er gjort for å trygge barnet så det kan komme til skolen. I stedet fortsetter rektor sin lite fruktbare argumentasjon og bruker hersketeknikker og maktspråk. Han henviser til aktivitetsplanene som skolen har sendt og som de har laget. Han sier at han har iverksatt alle tiltakene vi har blitt enige om. Hvordan han våger å skrive ar vi er enige i tiltakene er meg en gåte, siden det er blitt sendt en mail med klage på disse til fylkesmannen, og rektor har fått en kopi. Det er åpenbart at vi ikke kommer noen vei med rektor. Han ligger nå i skyttergraven og skyter spurv med kanoner.

Han vil heller fokusere på barnet fremfor det psykososiale miljøet på skolen. Han vil koble inn det tverrfaglige teamet for å finne ut av barnets problem. Slik holder han på i kjent stil, for jeg har hatt innsyn i og vært til stede i andre saker han ikke har løst. Barnet er feil må vite, ikke miljøet. Barnet trenger helsehjelp. Vi må få fokus bort fra det saken gjelder. Rektor glemmer en viktig ting og det er at barn ikke kan ta i mot helsehjelp før de er trygge. Jeg vet også hva neste post på programmet blir når han blir presset. Da går det kjapt en bekymringsmelding til barnevernet så foreldrene skal få et nytt fokus. At han dermed bryter taushetsplikten og lovverket og at dette ikke er til barnets beste, se det bryr han seg lite om. Vi er forberedt på at det kan skje når som helst nå. Da får han problemer det kan vi love.

Fylkesmannen er kommet på banen og ringer Robert i dag. De har fått kopi av alle mail nå og bør være grundig oppdatert på hva saken gjelder. I dag kopler vi inn ekstern hjelp for å få satt skapet på plass øyeblikkelig. Nå er det nok sommel fra Søgneskolen. Jeg takker min skaper for at vi på alle måter er en ressurssterk famile som kan ta skikkelig tak i det som nå skjer. Vi har hatt nok problemer som følge av kommunen og kommer ikke til å kjøre flere utmattende runder. Nok er nok.

I går begynte jeg på del 3 av min traumeutdanning og er på samling i K-byen til og med søndag. Det er lange og innholdsrike dager. I kveld er det møte i kommunestyret og mamma Liland er på plass med Gjør Søgne greit igjen. En stille markering er på sin plass.

En riktig god torsdag ønskes alle🍁🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s