Et etterlengtet friminutt❤️

Vi har hatt noen strabasiøse uker og har hatt lite tid til å tenke på pauser og friminutt. Vi er i den heldige situasjon at vi har mennesker rundt oss som tar ansvar og sørger for litt påfyll av det som er godt for oss og andre. Inger Grete og Tor Ståle inviterte MacLilands på god mat og bobler. Da helga var fyllt opp med barnepass for oss tok vi søndagen til hjelp.

Søndag etteemiddag plukket Ståle oss opp i busslomma på flystripa her på Åros.

Fremme på Tangvall i Lia Stålesenresidensen ble vi møtt av kveldens kokk Inger Grete og med litt bobler i glasset var vi klar for god mat, mye latter og gode samtaler. Det er fantastisk å være omgitt av mennesker som du kan snakke med alt om, alvorlige ting, morsomme ting, vonde ting, politikk, familie, reiser og alt man har lyst til å snakke om. Vi fikk servert Singapore chilipeppercrabs, en fantastisk smakseksplosjon for ganen som kan anbefales. I tillegg fikk vi scampi, reker og blåskjell med diverse tilbehør. Vi spiste lenge og vel og kommer til å leve på de gode smakene, samtalen og latteren lenge.

Timene fløy fort i går, men sånn er det når man er i godt selskap. Daniel hadde kveldsvakt på Dehli i går så han hentet oss da han var ferdig og kjørte oss hjem.

Tusen takk til IG og Ståle for å åpne huset, kjøleskapet og hjertene deres for oss. Dere er rause og gode mennesker som vi er glad for å ha i livet vårt. Vi er rike som har slike mennesker på laget. Tusen takk for deilig påfyll som gir mange krefter og energi for å starte ei ny uke med stappfull timeplan og nye utfordringer.❤️

En riktig god mandag ønskes alle der ute👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s