Å befinne seg midt i stormens øye💨🌪

De fleste har fått med seg at det var storm på Sørlandet i går og vi befant oss midt i stormens øye. Man spøker ikke med naturkreftene og må sette sikkerheten først. Ikke alle gjorde det i går heller. Det var hasardiøse tilstander på båthavna på Vaglen i går. Så farlige at min safetyfirstmann ga en av brannmennene beskjed om å ringe politiet, hvilket ble gjort. Familien Liland lever i sin private storm for tiden, men vi har de siste femten årene lært oss å ri av så mange stormer at vi nå på sett og vis blir selve stormen.

Robert og Jhonny var i møte med skolen i går og endelig fikk Jhonny fortelle. Det skulle jo vært det første som hadde skjedd og så skulle tiltak vært iverksatt etter det de der fikk høre. Skolen hadde heller ikke i går kommet med tiltak som vil virke slik at mitt barnebarn blir trygg på skolen. Skolen ville at far og sønn skulle komme alene fordi det var det beste for Jhonny. Dette har vi hørt før, det handler om hemmelighold og er et velkjent fenomen for oss. Uansett vi lot dem få det som de ville denne gang. Det kommer ikke til å skje for ofte. Jhonny skal nå tenke over hva som skal til for at han skal bli trygg. Ja dere hørte rett. Hvis det betyr at det er Jhonny som skal lage tiltakene er vi dårligere stilt enn i 2003. Da spurte skolen oss hva vi ville de skulle gjøre. Dette var et tema som var oppe i retten, et tema der skolen ble kritisert. Det er på høy tid at skole og kommuneadministrasjon setter seg ned og leser boken og dommen for historien er i ferd med å gjenta seg.

Da jeg fulgte varslersaken i Tingretten i desember kom det frem mye interresant i vitneforklaringene. Blant annet hvordan kommuneadministrasjonen fulgte med på sosiale medier og hvem som trykket på like når noen uttalte seg kritisk om kommuneadministrasjonen. Gjør du det risikerer du å bli kalt inn på teppet av administrasjonen og da får du passet ditt påskrevet. Kommuneadministrasjonen følger også med på bloggen min og folk må passe seg vel for det de trykker like på. Det kan få store konsekvenser. Høres det rart ut sier du? Ja, det gjør nok det, men Søgne kommune styres fra skrekkens rådhus hvor fangarmene går langt ned i systemet.

Administrasjonen har forsøkt mange måter å kneble meg på. Først prøvde de å kjøpe meg med en lunsj og en samtale hvor jeg ble prøvd vunnet over. Det gikk dårlig, de som jeg jobber sammen med for å bedre barns rettsikkerhet kaller meg den ubestikkelige. Det er ikke uten grunn. Under samtalen benyttet jeg meg av den fantastiske muligheten jeg hadde til å fortelle dem hva de gjorde feil og hvorfor. Mens vi satt og pratet kom det en dame bort, en dame jeg ikke har sett verken før eller siden. Hun sa er du Liland? Jeg svarte ja. Hun sa :jeg heier på deg, du må aldri gi deg, stå på!! Før hun forsvant ut døra. Man snakker her om guddommelig timing. Jeg lo hele veien hjem.,

Etter dette prøvde de å sverte mitt gode navn og rykte ved å sende en drittpakke til fylkesmannen. Der prøvde de å undergrave min kompetanse og spre løgner og rykter over en lav sko. Det fungerte heller ikke og det foreligger også skriftlig, noe som i grunnen er helt fantastisk. Min melding til kommueadministrasjonen i dag er følgende: om ikke dere ikke denne uken får på plass et vanntett, skreddersydd opplegg for mitt barnebarn med tiltak som virker og som garanterer hans trygghet vil jeg i løpet av høsferien på en eller annen måte få informert om dette via media. Det har snart gått tre uker og ingenting av det som har skjedd i saken til nå har ført til at han får en trygg skoledag. Loven er brutt for lenge siden. Jeg kommer før eller siden til å snakke med media om mobbekulturen i Søgne, men det vil ta seg bedre ut for kommunen, å være mye bedre for mitt barnebarn om de riktige tiltakene er på plass i god tid før dette.

Min tålmodighet med Søgneskolen er i ferd med å ta slutt og renne ut i sanden. Dere kan spare dere alle kommentarer om personvern for vi lærte i forrige runde at det var skolen og kommunens personvern det egentlig handlet om, ikke vårt, ikke Roberts og heller ikke de andre barna. Det foreligger en tingrettsdom om dette misforståtte personvernet og vi betaler en livsvarig pris for kommunens manglende mobbehåndtering. Vi har lært , vi skal ikke oppleve femten nye år i et mobbehelvete. Vi kommer ikke til å tie og tåle. Det er i lyset trollet sprekker.

Da gjenstår det bare å ønske god lørdag😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s