Mens vi venter på fylkesmannen.

Det meldes sterk storm over Sørlandet i dag og det er sendt ut ekstremvarsel og foreldre bes om å hente sine barn fra barnehager og skoler i god tid før stormen treffer land. Selv lever vi med vår private storm og venter på at fylkesmannen skal komme på banen. Før eller siden skjer det. Enn så lenge gjør vi det beste ut av situasjonen vi er i. Vi kom oss gjennom alle lekser og oppnådde alle delmål for uken før lunsjtider i går. Det går unna med en til en undervisning og belønningssystemer. I tillegg til pensum har han fått være med på mye forskjellig med oss besteforeldre denne uken. Vi har vært hos frisøren, vært på butikken og miljøstasjonen. Der var han med å sortere søppel fra en full tilhenger og vi snakket om miljø, gjennvinning og det å lage nye produkter av for eksempel papir. Vi er begynt på det grønne skiftet som kommer til å bli en naturlig del av hverdagen i hans fremtid. Vi var også inne på at han en dag kanskje kom til å finne opp noe av søppel for han skal blant annet bli oppfinner når han blir stor.

Pandora har vært her fra morgenen og så har bestefar kjørt henne på skolen og hentet henne tidlig. I går sa hun det er jo litt rart: Jhonny vil egentlig på skolen, men kan ikke. Jeg vil egentlig være på skole hos dere, men kan ikke. Hvorfor er det sånn? Det er ikke alt det finnes gode svar på. Jhonny har drømt om hamburger hele uken så i går dro vi til McDonalds i Sørlandsparken for å feire at ukas mål på skolen er i boks. Vi tok en tur innom IKEA for noen ærend og i ei av hyllene fant jeg en skatt.

Vi var også innom Felleskjøpet og kjøpte en ekstra bursdagsgave til Benedicte. Hun fylte 22 år i går og hun og Daniel feiret dagen på jakthytta. De kommer hjem i dag og Per Svein har vært kaninmater. De har vår bil på fjellet og vi kjører rundt i lommelykta deres her hjemme.

I dag skal Jhonny og Robert i møte med avdelingsleder. Jhonnys stemme skal endelig bli hørt. Vi krysser alt vi har for at de nå sier og gjør de rette tingene så loven blir oppfylt. Per Svein og jeg er i beredskap og klare til å agere momentant om så ikke skjer. Vi har ikke bare plan A klar, men B C D E F G også. Vi har sett for oss alle tenkelige og utenkelige scenarier for av skade blir man klok. Robert har lesedag i dag og Jhonny er trygt plassert hjemme hos pappa. Dere må gjerne sende gode tanker og masse styrke til Robert og Jhonny i dag❤️

En riktig fin fredag ønskes alle med eller uten storm💧💦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s