Klar for skoledag hos bestemor.

I dag er det skole hos bestemor og bestefar i Lilandsresidensen. Robert er gått på jobb og vi andre sitter her og spiser frokost. I dag skal Jhonny være på skole her. Pandora synes dette er blodig urettferdig og prøver på alle tenkelige vis å få lov til det hun og. Vi tegner og forklarer for henne hvorfor det ikke er aktuelt og bestefar skal kjøre henne på skolen halv ni.

I løpet av helgen har Robert fått ny aktivitetsplan og det er mye bra der. De kommer til å koble inn fylkesmann, slt-koordinator og politi blant annet. Vi har fått gjennomslag for de fleste av våre forslag og krav. Det som mangler er en risikovurdering og tiltak for å forhindre nye episoder, som skolen kaller det. Vi må også ha en garanti for at Jhonny er trygg på skolen før vi sender ham dit igjen.

Vi har ikke fått noen lekser og slikt enda, så vi får improvisere litt. Vi sjekker sekken og så tar vi en gymtime i skogen og sørger for et frisørbesøk. Jeg regner med vi får vite mer i løpet av dagen. Jeg har laget en mail til fylkesmannen med mange vedlegg. Den skal vi sende ettermiddag i dag etter endt skole og arbeidsdag. På kopilisten står skolen og barneombudet. Nå skal vi bare gjøre oss klar for en litt annerledes dag og så håper vi på en løsning på de mest akutte problemene så fort som mulig og i alle fall i løpet av uken. Vi har fått mye informasjon av Jhonny i helgen om ting vi ikke visste noe om. Nå skal det opp i lyset for det er i lyset trollet sprekker.

Jeg ønsker alle en fin mandag🍁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s