Ukeslutt

Søndager er fine dager, da kan roen senke seg i Lilandsresidensen og uka kan fordøyes. Det er fint med slike rolige dager hvor jeg kan lade batterier til ei ny uke som jeg enda ikke vet hva bringer. Jeg har dog en liten anelse om det som kommer.

Jeg har lest ut denne boken som Robert og jeg fikk hvert vårt eksemplar av da vi holdt foredrag for FO studentene tidligere i år. Jeg var skeptisk til dette før jeg leste boken og er enda mer skeptisk nå. Den anbefales.

Politikk har det vært også denne uken med formannskapsmøte på onsdag. Samme dag kom dette i ukens Budstikke.

Per Svein kom hjem på onsdag og da spiste vi middag her sammen med Robert og ungene. Da de gikk tok vi en tur ut på Langenes for å se hvordan det ligger an der.

Det begynner å ligne en vei selv om det er langt igjen.

Den unge naboen på hjørnet av husrekka vår har fått lov å hugge ved på tomtene våre. En vinn vinn situasjon.

Kloakkrørene er kommet og ting skjer.

Vi har begynt å se på hvor mye som må sprenges ut på tomtene og skal innhente priser.

Robert har det topp i praksis på Energiverket. Han hadde der sitt første sjøbad i år, i lånebadebukser og ca ti grader i vannet. Friskt sa han. Han og ungene har hatt baderekord i Hølen i år, men det er ferskvann og noe helt annet enn et friskt sjøbad. Det som skjer med Jhonny skal ikke gå ut over praksistiden så vi foreldre kommer til å trø til med alt vi har i uken som kommer.

Høsten er her for fullt og skogbrannfaren er definitivt over.

Kristoffer jobber både med Ripple og med kundebehandling hos Norgesenergi.

Livet går sin gang.

Jeg hadde oppbyggende damebesøk torsdag kveld og fikk masse påfyll fra bra damer❤️

Så dukket dette gamle minnet opp fra Protestfestivalen 2012 på FB. Bildet er tatt av Eva Kvelland. Det var min aller første mobbedebatt og vi var i oppkjøret for rettsak mot kommunen. Mye har skjedd i livet mitt siden den tid.

Jeg har sett regnbuen flere ganger denne uken og er sikker på at jeg en dag finner skatten.

Jeg ble trist da jeg så at en av våre forelesere fra masterstudiet var død. Helge var en snill mann og det var han som lærte meg om bestemors lov og det var han som sa da vi begynte på masteren: I’m still confused, but now on a higher level. RIP❤️

Per Svein hadde en fin dag på heia i går og sendte meg denne selfien❤️Han kommer hjem i kveld ferdig lada. Robert og ungene kommer på taco og så skal vi planlegge litt for den neste uken. Det handler om logistikk og mailer som skal sendes og om hvordan vi best kan ta vare på hverandre i uken som kommer.

Her melder de en våt søndag, men tur skal det bli uansett. Jeg vil ønske dere alle en deilig søndag😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s