Høstjakta er i gang🍁

Da er vi inne i den hellige måneden, høstjakta er i gang. Mannen i huset har sett frem til dette lenge. Tradisjonen har vært der siden før jeg kom inn i familien i 1985. Lilandsfamiliens jakttradisjon holdes i hevd fortsatt. Jakta begynte den 10 og er han hjemme så er han i heia samme dag. I år var han i Nordsjøen, men første helga etter hjemkomst bærer det alltid til fjells.

De har meldt et heljelig vær i dag og søndag så alt er pakket i plastsekker. Nå skal de gå seg slitne på heia i tre dager, gemalen og Dag. Det er også fast tradisjon. Søndag får jeg hjem en sliten, men glad mann, med fred i sin sjel. Og om fjorten dager begynner elgjakta i Kvinesdal og da er det på an igjen.

Høsten har bitt seg fast og skogbrannfaren er for lengst over. Tørken er en saga blott.

En riktig god fredag ønskes alle og skitt jakt til dere som skal på jakt👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s