Når katten er borte danser musene på bordet🐀

I går hadde ordfører meldt forfall fordi hun var i Brussel sammen med flere ordførere fra Agder for å lære mer om EU og EØS. Vi har nå fått fortalt av varaordfører via media at han ikke vil se på oss en gang. Vi satt oss derfor slik at vi var lett å se for vi tror at litt eksponeringsterapi kan gjøre underverker. Saken er den at vi bare sitter der for at de skal behandle hverandre greit og for at de skal bli påminnet om at de har et arbeidsgiveransvar. Og at vi forventer at lover og rettsregler blir fulgt opp og håndhevet. De kan like godt venne seg til oss ,først som sist, for vi kommer til å sitte der til og med desember 2019. Vi er opptatt av at alle skal ha det greit i bygda vår, ikke bare de to som, i følge de tre på podiet, hadde mailet og ringt inn at de var fornøyd, siden forrige møte. Det bor jo over 11000 andre i bygda også. Så akkurat den seansen ble litt klein for meg kjente jeg.

Da varslersaken, som attpåtil ikke sto på sakslista, men var gjemt bort under eventuelt, skulle opp ble vi kastet på gangen. Kommunens representant fra rettsaken kom bort og lurte på hvordan det gikk. Med oss går det jo bra, det er ikke vi som sliter. Ellers var han som vanlig veldig opptatt av våre t-skjorter og i går handlet det om at vi måtte vaske dem veldig ofte. Det kalles hersketekninkker og et øyeblikk lurte jeg på om jeg skulle sette ham på plass. Jeg lander imidlertid på at nei det gadd jeg ikke. Jeg ville spare kruttet til en mer passende anledning.

Jeg vil her dele reaksjonen til Inger Grete etter møtet. Hun delte den på sin fbside for så å dele den på Gjør Søgne greit sine sider og vi andre står 100% bak dette utsagnet.

John reagerte også kraftig på det vi hadde vært vitne til.

Igjen var det lett å kjenne seg igjen i Fædrelandsvennens beskrivelser av det vi hadde opplevd i møtet. Etter at saken var behandlet ville ingen kommentere noe som helst, verken rådmannen eller flertallskameratene. De flyktet av sted som rotter fra et synkende skip. Ingen av dem vil ta i det her. Kommunestyret sender saken til formannskapet for de vil ikke ta i det. Formannskapet sender saken til administrasjonen og flertallet løper dermed fra sitt arbeidsgiveransvar. Når saken bli sendt til de som er dømt for mobbing og gjengjeldelse får vi mer av det samme. Man trenger ikke ha solid mobbekompetanse til å forstå nettopp noe så enkelt. Flertallskameratene har imidlertid malt seg så langt inni et hjørne at det snart ikke finnes ståplasser igjen.

Til dere som ikke er oppdatert på stoa i varslersakene i Søgne, gå inn og les på Dagbladets nettside. Den ble skrevet for snart et år siden, men ligger der enda. Siden den gang har vondt gått fra verre på tross av en knusende seier til varslerene i Tingretten. Forstå det den som kan.

Jeg vil ønske folk der ute en strålende torsdag👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s