Politikk på dagsorden👍

I dag er vi klare for nok et formannskapsmøte. Det er mange spennende og viktige saker som kommer opp i formannskap og kommunestyre denne høsten. Derfor er det viktig at vi stiller i disse møtene og følger med. Vi håper på sikt at flere følger etter og deltar i vår stille demomstrasjon, med eller uten t-skjorter.

Søgne er et fantastisk sted å bo, men ikke alle har det greit her. Dette kan vi ikke bare godta, vi må forvente at politikerne tar sitt arbeidsgiveransvar og gjør Søgne greit for alle. Det er derfor de er valgt inn i styre og stell av oss velgere. Det er mandatet de har fått og vi forventer at de tar arbeidsgiveransvar og at de følger opp og respekterer de norske lover.

Det er et miniintervju med meg i dagens Budstikke og overskriften er passende nok : Har et eksplosivt, brennende engasjement for mobbesaken. Jeg svarer her på 5 kjappe og spørsmålene er: Hva gjorde at du ble med på å starte Gjør Søgne greit igjen? Hva brenner du for? Hva gjør du i fritiden? Hva ser du på TV? Hva er det få vet om deg? Svarene finner du i denne ukens Budstikke😊 Jeg hadde slett ikke planlagt et liv i denne retningen her, men kan konstatere at et liv som tabuknuser og fredsaktivist er helt ok👍

Jeg ønsker alle en flott onsdag, med eller uten politisk innhold❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s