Jentefest på en helt vanlig mandag🥂

I går var vi fem heldige damer som møttes hos Inger Grete ved middagstider for et godt måltid mat og noe godt i glasset. Vi hadde snakket om det siden i vår at vi måtte få til noe i juni, men så ble det september i stedet. Bedre sent enn aldri som min gamle mor ville sagt.

Vi hadde bare en ting som vi måtte få gjort og det var å få lagt inn en bestilling på flere Gjør Søgne greitt-skjorter. Det fikk vi gjort.

Etter litt skravling og latter var det tid for nydelig mat.

Det var bare så godt at vi spiste og spiste og spiste. Kevin leverte deilig brød fra Bellini som vi spiste til. Nå håper jeg IG sender oss alle oppskrifter som lovet så vi kan lage dette til familie også. I går fikk vi skravla om både det ene og det andre. Litt alvorlige ting, men for det meste veldig lite seriøse ting. Og vi lo oss nesten fordervet og jeg kjenner det i magemusklene enda. Sprø damer er det beste som finnes.

Denne desserten var knallgod, sjokolademousse, med banan og daim. Fem om dagen sies det og i denne desserten var det to. Så dette var både sunt og godt👍

Tiden flyr i godt selskap og vi var alle hjemme igjen i god tid før midnatt proppet av mat og latter. Takk til alle gode damer for en kveld med deilig påfyll av alt som er godt. Jeg er klar for resten av uken.

En god tirsdag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s