Det roer seg🍁

Gårsdagen var riktig etterlengtet. Det var tid for å roe ned tempoet. Etter en rolig start på dagen var det tid for å labbe til Tangvall. Regnet holdt seg unna hele veien.

Himmelen fascinerer alltid.

Høsten er veldig mye gult her på Sørlandet.

Med litt innslag av rødt.

Jeg traff Silvy og Karl på Tangvall og når engasjerte mennesker møtes flyr tiden av sted. Og klemmer hører med. Derfor klarte jeg å komme ti minutter for sent og det skjer jo aldri. Jeg kommer alltid før tiden og når jeg kommer på tida så er jeg egentlig for sen. Det var så uvanlig at Robert til og med hadde ringt til meg😂🌞Sylvi sa i det vi kom inn på Frk. Lyng ikke kjeft på henne, kjeft på meg. Det er min skyld😂😂

Det ble overfylt ved bordet i dag, men det er helt fantastisk. Vi har fått til noe bra når mennesker i tre generasjoner velger å tilbringe tid på cafe sammen hver lørdag. Jeg haika med Tove og John hjem siden det stadig vekk kom heftige regnbyer og jeg ikke hadde regntøy på.

Hjemme leste jeg denne boken ut og tok livet helt med ro. Det skal jeg gjøre i dag også.

En nydelig søndag ønskes alle☔️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s