Dagen før dagen💪

Jeg startet dagen i går med å sende av sted svar på noen spørsmål til et intervju. Deretter var det bare å gå gjennom alle punkter til møtet med Lunde skole i dag.

Robert og jeg har gått gjennom en rekke punkter som skal tas opp, men først skal vi høre hva de på skolen har å si. Det skal bli deilig å få denne dagen overstått for så å gå inn i ei helg med skolefri. Det er jo litt tidlig å begynne å glede seg til høstferien enda. Vi er i alle fall ikke innstilt på femten nye år med mobbing og senskader. Nok er nok, nå vil vi ha slutt på dette her.

Jeg luftet hjernen med en tur til Tangvall i går. Det å komme seg ut hjelper alltid. Det er ingen tvil om at høsten nå er her. Selv om vi har mildvær enda her i sør.

I går kveld var jeg i byen på dametreff. Det er balsam for sjelen å treffe disse damene. Jeg får skikkelig påfyll. Alle burde ha bra damer i livet sitt. Damer som løfter, pusher, støtter og får deg til å le så du holder på å ramle av stolen.

Nå er det frokost og tankekart før turen går til frisøren og jeg er klar for å møte opp på Lunde skole sammen med sønnen. May the force be with us💪💪👍

En nydelig fredag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s