Helg i heimen🏡

Ukene flyr av sted etter skolestart og da er det ekstra godt med helg og et roligere tempo. I går våknet jeg opp med to barnebarn på besøk. Fetter og kusine stortrives i hverandres selskap så jeg merker nesten ikke at de er til stede, der de pusler med sitt. Etter en treg start på dagen, med mye godterier og pølsefrokost tok vi turen til Tangvall og Frøken Lyng. De to unge på sykkel og jeg til fots.

De oppførte seg som prakteksemplarer og hørte på bestemor. De ventet på meg så vi kunne krysse veier i samlet flokk. Vel fremme på Tangvall gikk vi på Norli og kjøpte ny skolesekk til Jhonny. Den han hadde fra 1.klasse var blitt liten og han har vokst mye på tre år.

Han fikk akkurat den sekken han ønsket seg mest før vi dro på cafe og spiste ostekake, brownie, sjokolademelk, brus og kaffe latte. Robert kom etterhvert og hentet Jhonny og Synne og Kristoffer kom og spiste lunsj og tok bussen til byen, hvor de bor, etter kafebesøk. Jeg vandret hjemover i fred og ro.

I dag skal jeg gå tur og lese bok.

Jeg er godt i gang med en ny Mehlumroman. Denne handler om asylpolitikk og en asylssøker som forsvinner. Jeg ser frem til å lese ferdig.

På Langnes går det fremover. Vi sjekket forholdene forrige søndag.

Utsikt fra veien i byggefeltet.

Nå blir det vei i vellinga.

På mandag da Janne og Odd kom på besøk tok vi også turen innom.

Før vi vet ordet av det begynner vi å bygge👍

En nydelig søndag ønskes alle. Her skinner sola og det blir verandadag🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s