Første høstdag🍁🍂

Da skriver vi september og første høstdag. Det er alltid litt vemodig synes jeg, selv om høsten her på Sørlandet kan være veldig vakker. I mine øyne kommer den alltid litt for tidlig. Vi har fortsatt sommertemperaturer, men den kjølige trekken i lufta har vært der en stund og natten blir lengre og dagene blir kortere. Jeg håper på en varm høst med mye sol.

Palmen på Åros campimg står fortsatt ute.

Turistene har reist og man kan nyte stillheten. Det har også sin sjarm. Det er viktig å telle sine velsignelser hver eneste dag. Noen gyldne øyeblikk finnes alltid, om man klarer å være til stede i nuet.

Jeg er velsignet med to barnebarn på overnattingsbesøk. Pandora er hos mamma denne helgen, men de andre to er hos meg. Robert feiret bursdagen sin i går. Jhonny kom i firetiden i går og lille My noen timer senere. Da syntes Jhonny han hadde ventet lenge og gjesynsgleden var stor.

Vi har en kingsizebed og den ville alle sove i så med tre dyner og tre puter blir den fylt opp. De smuglet med seg i- paden opp, de trodde ikke bestemor merket det. Så lå de under dyna og spilte og koste seg i mørket. Jeg lot dem holde på, hva gjorde vel det? Hos bestemor skal de ha et fristed. Det varte ikke lenge før de kjente de var trøtte og la seg uten et kny, sånn helt av seg selv. Før vi visste ordet av det sov alle tre. Lille My breier seg godt og klistrer seg helt inntil. Så da våknet jeg tidlig og tenker jeg kan like godt stå opp. De kommer til å sove noen timer til. I dag skal vi på Frk. Lyng og det gleder de seg til, jeg også😍

En super lørdag ønskes alle🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s