Hjertelig til stede i kommunestyret.

I går var det første møte i kommunestyret etter ferien og Gjør Søgne greit igjen var til stede. Tre hadde gyldig fravær i går da en er i Nordsjøen, en i Oslo og en på et lenge planlagt møte i Næringsforeningen. John og jeg var på plass før start.

Foruten oss og representanter fra pressen var det fire sivile til stede. Vi regner med det blir flere utover høsten etterhvert som saksmengden tar seg opp.

Vi fikk med oss alt også spillet som foregår.

Det var mange som var oppe på talerstolen i går. Siste sak var en høringsuttalelse til bystyret i Kristiansand om Gartnerløkka og bompenger.

Inger Grete kom innom etter møtet i Næringsforeningen og fikk med seg det meste i siste sak.

Som hun sa vi lærer jo mye når vi sitter her . Det gjør vi, vi lærer og vi observerer mye forskjellig og så tar vi litt bilder. I går kom vi i snakk med et par politikere jeg ikke har snakket med før og det er trivelige folk. Etter siste ukes medieoppslag vet jo alle hva vi står for også og det er fint. Rett som det skvetter hører vi også fra talerstolen linjen å gjøre Søgne greit igjen og det er fint om dette sklir helt inn i sjela på våre folkevalgte. Vi kommer til å være der, hjertelig til stede, og minne dem på det uten å si et eneste ord.

Jeg ønsker alle en super fredag🦋

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s