Matrosen og hans far❤️

I fjor da Per Svein og jeg ferierte på Rhodos i 14 dager, la vi merke til og traff disse to hver eneste dag på standa eller langs veien. Det finnes så mange historier der ute og dette er historien om matrosen og hans far. Jeg delte historien på facebook i fjor sommer.

Vi har observert disse to på stranda de siste dagene. Vi kaller dem matrosen og hans far. De er skikkelige buddyer og henger sammen som erteris. Mor er også med og gjør en strålende jobb med den lille matrosen. Samspillet mellom gutten og hans foreldre er en fornøyelse å se på.

De leser ham som en åpen bok og tilfredsstiller hans minste behov før han rekker å uttale dem. Han er full av tillit til sine foreldre og til resten av verden der han stabber av sted på verdens minste badesko.

Blir han litt ustø stikker han en hånd i været og straks kommer det en trygg hånd å holde i. Gemalen og jeg nyter synet av dem, mens vi sier at vi håper han alltid vil være så tillitsfull. At han alltid må tro at alle vil ham det beste, selv om vi vet at han en dag vil oppleve noe annet. I venneflokken, i barnehagen, i skolen eller på arbeidsplassen. Vi vet at livet ikke er en walk in the park, heller ikke for barn.

Enn så lenge lever matrosen uvitende om det hele og nyter livet og øyeblikket til fulle. Da vi så far og sønn ved solsengene i går sa jeg til han av min: Han er ikke matrosen, han er kapteinen, den ordentlige kapteinen. Min mann lo og sa: Visst er han det, det er han som bestemmer og sånn skal det være. Nå gjenstår det bare å se om de kommer på stranda i dag også og gjør oss varme i hjerterøttene❤️ Det gjorde de🌞

En riktig god onsdag ønskes alle. I dag skal jeg bruke deler av dagen på å hjelpe et barn i krise. I kveld skal jeg passe to barnebarn mens pappa er på pårørendekafe på praksisstedet sitt. Husk å ta vare på alle barn som kommer i din vei i dag og møt dem med den samme raushet og kjærlighet som du gir til ditt eget barn. Barna er vår felles fremtid og for hver gang du løfter et barn løfter du også din fremtid❤️Måtte dagen din bli god😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s