1-2-3 Spre Kjærlighet❤️

I går hadde Robert bursdag og vi hadde bestemt oss for å feire dagen hans med å gå i pridetog. Daniel skulle jobbe, så han og Benedicte skulle ikke. Tove og John ville være med, men først var det obligatorisk oppmøte på Frk. Lyng. Alle kom i god tid før tolv, utenom Robert og ungene. I det de kom inn døra satte vi alle i gang med å synge for Robert. Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere🎂🎁 Robert var med på notene og begynte å danse. Jhonny og Pandora var åpenbart kommet i den flaue alderen for de fant seg et eget bord😂😂🎶🎶

Daniel og Benedicte var også på cafeen. Tove hadde selvfølgelig et par sokker klar til Robert. Han er storforbruker av dem.

Kristoffer meldte i familiechatten at han var klar og vi tok turen inn til byen.

Vi parkerte ved Kilden og labba opp i byen til torget.

Først måtte vi kjøpe oss flagg.

Vi måtte jo også ha en plakat vi kunne lage tekst på selv.

Vi traff Ågot som var sjefen over alle sjefer i dag.

Det var et yrende folkeliv og en skikkelig folkefest.

Været var også med oss.

Bursdagsbarnet syntes dette var en strålende måte å feire dagen på og budskapet hans var klart og tydelig❤️

Det var første gangen vi fra Søgne stilte i paraden, men gjengen fra byen stiller alltid. De er ekte aktivister og går i demonstrasjonstog titt og ofte. Lille My er alltid med og har vært det siden barevognstadiet.

Disse fire er et eksempel til etterfølgelse. Lille My er så heldig med sine fire voksne. Her er mamma med Trym. De tar selfi. Kristoffer og Synne er hjertelig til stede og alle fire setter Amilia først. Hun løp frem og tilbake mellom dem i toget. Hun skulle vise seg å være en dreven aktivist som ikke var redd for å heve sin røst. Vi andre lærte fort kampropene da vi hadde dyktige veiledere med oss. Happy pride ble ropt fem ganger før vi slapp jubelen løs. Da slo Amilia til med sitt kamprop umiddelbart etter.1-2-3 ropte hun høyt og tydelig :Spre kjærlighet. Er det rart vi kaller henne vår kjærlighetsapostel. Hun fikk alle som var rundt til å være med å spre det glade budskap langs løypa. Etterhvert hørte vi hvordan hennes kamprop spredte seg nedover i toget. Vi har myyyyye å lære av de små om kjærlighet og inkludering.

Lille My og mamma🌈❤️

Politiet var hjertelig til stede.

Vi hadde en super dag i byen og kommer nok til å gjøre dette til en tradisjon.

Vi dro så til Søgne og handla inn lørdagsgodt og invitererte Tove og John med for å spise det.

Da er det bare å ønske god søndag og husk å spre kjærlighet❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s