Robert Mellom Bakkarogberg fyller 29 år i dag🎂🎂🎶🎶🎁🎁❤️

I dag fyller Robert 29 år. Dette er årstallet veldig mange stopper opp og slutter å telle. Dette gjelder ikke for Robert som stadig vekk sier at han ser frem til George Clooneyperioden sin. Han går alderdommen lyst i møte. Så lyst at han sjekket ut en bildemanipuleringsapp for å sjekke ut hvordan han kom til å se ut når den perioden kom. Han kom nesten til å se ut som sin far og var strålende fornøyd. I mange år har han sagt at han er såååå glad for at han har arvet useende etter pappa og hue etter mamma😂😂😂

Du er en fantastisk pappa for dine to barn og klarer jobben som alenefar på en utmerket måte. Det er ingen tvil om at det er du som er helten i dine barns liv. Vi andre er også greie å ha, men pappa er superhelten❤️

Kjærlighet virker❤️

Du er full av humør og har en fantastisk fin humor. Selv sier du at du har pappas humor. Når han drar i gang showet sitt sier du alltid: æ blir så glad når æ ser pappa holde på for da vet æ hvor æ min syke humor i fra😂😂pappa er superhelten din og mamma, ja hun er din mamma og sånn er det bare. Du sier at du er en uforbederlig mammadalt og det er du ikke redd for å si🤣🤣vel det syns æ ikke at æ merker så møe te. Det er som det alltid har vært🤠

Du går nå inn i det siste studieåret ditt og i går begynte praksisutplasseringen din på Energiverket i Kristiansand. Og du hadde en fantastisk dag der. Tre oppgaver skal leveres frem til jul og da er du ferdig med praksis. Da gjenstår bare bacheloroppgaven og en gruppeoppgave og så er du i mål på normert tid. Hvem hadde trodd det? I alle fall ikke NAV. Vi har hatt mange tøffe runder med hjelpeapparatet for å nå dit du er kommet nå. Det er mye som trengs å endre på for vi mister mange unge med det systemet vi har nå. Oppfølgingen blir ikke tett nok og for de som ikke har foreldre som kan gi alt for seg, er løpet kjørt før de får begynt. Du har truffet alle kvister det er mulig å treffe og sammen har vi løst utallige utfordringer. Dette er erfaringer du tar med deg inn i yrkeslivet. Erfaringer andre kan lære noe av.

Når du blir stor skal du bli politiker sier du. Du har i alle fall erfaringene og formidlingsevnen til å nå frem og til å bidra til å skape en bedre verden for fellesskapet.

I dag er det bare å gratulere deg med dagen å si at vi, mamma og pappa er veldig glad i deg. Selv om vi ikke sier det sent og tidlig er hver handling vi gjør for deg og dine to små en kjærlighetserklæring, for det er handling og omsorg som er vårt kjærlighetsspråk.

I dag blir det feiring på Frk.Lyng, før de som ikke er på jobb i dag i storfamilien og, Tove og John drar til byen for å delta i prideparaden. Vi skal feire kjærligheten. Kjærlighet er en menneskerett og kjærlighet kan aldri være galt. Kjærlighet kan man heller ikke få for mye av.

Til dere andre sier vi ha en fantastisk fargerik dag i alle regnbuens farger❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s