Ferdigstilling av prosjekter.

I går dro vi ned til Daniel med det siste vi hadde stående av hans flyttelass. Nå har han så stort hus at han kan oppbevare alle tingene sine selv. Vi var også nede og leverte verktøy han skulle låne for å fjerne de gamle flisene på kjøkkenet.

Elektrikeren og lærlingen fra Flekkerøya var i gang med å legge kabel til garasjen da vi kom. Daniel med litt hjelp av pappa hadde gjort grunnarbeidet. Daniel gjorde det meste selv og fikk mye skryt av pappa og elektrikerne for jobben. Elektrikerne jobber veldig bra og gjør en kjempejobb på huset til Poden. Han sier til dem: dere kommer til å få mye å gjøre hos meg i årene som kommer. Jeg har et hus å ta av.

Det er og blir moro å følge dette prosjektet.

Vi tok en tur innom igjen på ettermiddagen da vi hadde hentet Roberts tørketrommel for at Per Svein skulle se på den før den eventuelt måtte kjøres på fyllinga. Vi måtte jo se resultatet av dagens arbeid da vi kjørte forbi likevel.

Det var en veldig fornøyd huseier som hadde fått ladestasjonen på plass.

Tørketrommelen virker også, jeg fikk testet en maskin etter at Per Svein hadde gått over den.

Selv holder Per Svein på med prosjekt tilbygg til hytta og var der fra søndag til mandag. Mandag kom det opp en snekker og fikk satt inn vinduer og dør. Taket ble tettet, i dag tar vi en dagstur opp sammen med Per Ove. Gutta tetter tilbygget for vinteren og jeg skal klargjøre hytta til jakta. Tirsdag var Per Svein på EUkontroll med Roberts bil som gikk igjennom. Robert var på obligatorisk oppstartseminar tirsdag og onsdag. I dag begynner han i praksis på Energiverket på Tangen. Han er spent og gleder seg👍

Nå skal jeg bare pakke ned litt mat og spise frokost før turen går oppover Kvinesdalen.

Til dere andre en riktig god fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s