Ferien er definitivt over🏖

I går var det skolestart og heldigvis for meg ble det en fin dag for mine tre barnebarn. Ikke alle var like heldige med sin skolestart. En melding var tydelig på at nå var skolehelvete i gang igjen. Da visste jeg at nå er sommerferien og freden over for denne gang. Nå er det bare å stålsette seg for det som kommer denne høsten.

Daniel var på forelesning på UIA i går, denne høsten har han om entreprenørskap og innovasjon. Desto mer overrasket ble han da foreleser dro fra powerpoints fra broren Kristoffers satsing på sitt rakettselskap Ripple aerospace.

Halvt i sjokk sendte han bilder inn i familiechatten. B- mennesket våknet definitivt av dette. Robert begynner med oppstartseminar i dag, før praksisutplassering torsdag og han gleder seg.

Jeg ble ferdig med en god bok i går som anbefales👍

Per Svein reiste opp på hytta søndag for å jobbe med tilbygget. Det må gjøres tett før vinteren og aller helst før jakta begynner. I går hadde han med snekker og fikk satt inn dør og vinduer. Det har vært en skikkelig jobbesommer dette året.

Daniel jobber med å gjøre klart til elektriker som skal komme å legge to kabler til garasjen denne uken. En til å ha nede og en som han kan bruke om det kommer loft på garasjen senere. Det er lurt å tenke langsiktig. Per Svein var med og kuttet asfalt på lørdag i regn og så ut som en skorsteinsfeier da han kom hjem. I går etter forelesning gjorde Poden en kjempejobb for å få alt ferdig.

Jeg synes han er flink👍

I går kom intervjuet med Gjør Søgne greit igjen på trykk. Det ligger på http://www.bsnett.no. Vi er i gang igjen og i morgen er det første møte i formannskapet. Som dere ser er ikke alle politikerne like glade for vår stille tilstedeværelse og vårt engasjement for at alle, absolutt alle som bor i bygda vår skal ha det bra. Desto viktigere blir vår tilstedeværelse på møtene denne høsten.

Saklig uenighet er ikke populært i vår administrasjon og blant en del politikere. Da blir det fort slik at det er vi mot dem og heksejakten starter. Nærmere 30 varlsersaker taler sitt tydelige språk. Gjengjeldelser for varsling er en del av dette. Varslerdommen som kom i januar er klar på at rådmannen har gjengjeldt varsling med mere. Flertallet av våre folkevalgte har bestemt at dette ikke skal få konsekvenser for rådmannen eller resten av administrasjonen. Det blir varslerne som betaler prisen. Naturlig nok når ingenting forbedres, og premissene i dommen ikke blir fulgt. De er sykemeldt igjen for det fortsetter jo bare når ingen setter en stopper for det som skjer.

I løpet av sommeren er det også kommet inn en melding fra et advokatfirma om en mulig erstatningssak mot kommunen. Denne gangen etter skadeerstatningslovens paragraf 2-1 for unnlatelse av barnevernstjenestens oppgaver i en persons oppvekst. Er mine opplysninger riktige blir ikke dette den siste saken som kommer på bordet heller. Man kan lure på hvor mange alvorlige saker som må til for at dette skal få konsekvenser for noen. Det kommer nok til å bli stilt noen innbyggerspørsmål fra Gjør Søgne greit igjen denne høsten også. Det er jo nok av saker å ta av.

I kveld er det første visning på tomtene på Langenes. Gå inn på finn og sjekk det ut om du er interresert👍

Da gjenstår det å ønske en riktig god tirsdag til deg og dine🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s