Artic race og Mamma Mia🌞

Endelig ble jeg ferdig med denne boken også. Det var ikke det at den var dårlig, det bare skjedde så mye annet, boken kan anbefales og kan med fordel leses sent slik jeg gjorde.

I går fikk vi kjørt ned fryseren til Daniel og plassert den i deres rikholdige kjeller. Robert skulle komme ned senere for å hjelpe med å få sekkene med ved fra garasjen og ned i kjelleren. Mens vi var der fikk vi sjekket ut det nye strømskapet👍

Det ble skikkelig bra!!

Vi kikket inn til kaninene som har fått eget stort rom på loftet og de så ut til å kose seg.

Været var litt så der da jeg gikk tur i går, men det var varmt.

Per Svein gjorde den store båthengeren klar for salg i går og la den ut på finn.

Den ble solgt med en gang. På lørdag blir den hentet av en mann fra Rjukan. Dagen før solgte han aggregatet som han kjøpte da hytta ble bygd i 2009. Det havnet hos en bonde i Hægebostad som hadde opplevd å være uten strøm ei uke i vinter. Gemalen kvitter seg med det han ikke har bruk for lenger og det synes jeg er en god ide.

Vi måtte selvfølgelig se Artic race i går, gubben hadde nok sett det uansett, men sport er ikke min greie her i livet. Jeg så på det siden vi i forrige uke tok nøyaktig samme turen selv, men i bil. Det var kjempegøy å se på for dette var Finmarksreklame av beste merke. Været var av ypperste klasse og reporterne hadde gjort historieleksa si også. De fortalte om hvert eneste lille tettsted fra Ekkerøy til Kirkenes og tok med Pasvik og Grense Jakobselv i samme slengen. De snakket om den brente jords taktikk fra krigen, milltær historie, om det å bo ved russergrensen, den røde arme, fornorskningen av samene og mye mye mer. Det var en fornøyelse å høre på.

Elins bror Iver Magga var også på tv og snakket om reindrift. I forbindelse med Artic Race var 4G sambandet oppgradert noe som kom reindriftssamene til gode. Det var nå lettere å tilkalle hjelp når man måtte trenge det.

Fantastiske bilder fra steder vi nettopp hadde vært.

Akkurat her var vi ved Neidenelven uken før. De viste også bilder fra den røde kirken i Neiden og sa det var den vakreste kirken de noen gang hadde sett. Elin og Svein Runar giftet seg der. Vi har også vært der.

Dette er fra Pasvik hvor Per Svein og John tok en guttetur siste dagen vi var der. Vi damene hadde bålkos i fjæra. Hvem som vant aner jeg ikke. Jeg fikk med meg at det var en mann som ikke var norsk😂Sorry til alle sykkelfrelste, men jeg er mer opptatt av alt det andre som skjedde på sendingen i går. Dessuten skulle vi rett på kino å se Mamma Mia.

Vi måtte ha godteri sa Per Svein, selv om det ikke var lørdag😜

Det var et fyrverkeri av en film og det var bare å slutte å tenke og la seg rive med. Det rykket i dansefoten og jeg sang med. Feelgood fyller på med god energi og det skal man ikke undervurdere. Musikken er vi jo vokst opp med og i denne filmen var mange gamle AbbAlåter trukket frem fre glemselen. Sangen Andante har nå festet seg til hjernebarken min, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg blir kvitt den igjen❤️

En flott fredag ønskes deg som leser🦋

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s