En skoleferie går mot slutten.

Skoleferien er straks over og vi forbereder oss til nok et skole og studieår. Nå gjelder det å få unna det som vi ellers ikke rekker når alle hjul settes i gang igjen. Litt vemodig er det dog for denne skoleferien har vært veldig fin både værmessig og familiemessig. Robert gleder seg veldig til hverdagen for da trives han best. Neste uke er det seminar før praksisutplasseringen starter torsdag.

Daniel og Benny prøver å få orden på huset før studiestart. Det er mye som må på plass på kort tid så de kan konsentrere seg om studier og jobb frem til jul.

De har vært på bruktbutikker og funnet både nattbord og service. Det trenger ikke koste det hvite ut av øyene. Gjenbruk er bra og heldigvis også trendy.

Kjøleskap fikk de gratis mot henting Ågerøya. Per Svein klargjorde bil og båt og så dro de av sted.

De var fornøyde som bare juling. Nesten nytt kombiskap fra Electrolux. Det lønner seg å ha en far som følger med på kjøp og salg.

Sånn ser det ut i virkeligheten.

Elektrikeren har vært og skiftet ut sikringsskapet. Nå skal det graves kabel fra huset til garasjen slik at elbilen kan lades i garasjen. Robert skal hjelpe Daniel å få veden fra garasjen til kjeller i dag. Vi skal få kjørt fryseren og dekkene ned til Lunde. Da er det tomt her også.

Kristoffer , helt bak til venstre, har kommet hjem fra grundersamling i Malaga. De lærte å gjøre haka som er maorifolkets krigsdans. Dette er årets wavemakers. Nå er han tilbake i Norge og jobber hos Norgesenergi og med Ripple. Tirsdag hadde han fri og var sammen med Amilia hele dagen. Hun var strålende fornøyd etter fire timer i Aquarama.

Første visning på tomtene blir til tirsdag, men det kommer jeg tilbake til.

På tirsdag kom Jhonny og Pandora på overnatting og de kom før 11. Pappa og onkel Daniel skulle på Roger Waters konsert. Billettene var kjøpt for lengst og barnepass bestilt. Vi dro til Tangvall og kjøpte støvler på Roberts regning så det var klart til skolestart.

Jhonny måtte opp i str 37 i voksenavdelingen.

Vi hadde ovnsbakt laks til middag.

Lille My dukket opp i kveldinga. Hun kom med bussen og kastet seg rundt halsen på meg da hun kom ut. Vi hadde ikke sett hverandre på en stund. Så det lå sko, Kirkenesgave og veske og ventet på henne.

Vi hadde pølsefest på kvelden, besteforeldre og barnebarn.

Vårt nydelige trekløver.

Vi gikk tur til Åros camping så de fikk ut litt energi på hoppeputa i går.

Pandora er opptatt av hår og sminke og ville jeg skulle ta bilde av frisyren hennes bakfra.

Lille My ble henta av mamma og så ble de to andre henta av pappa da han og onkel kom fra Oslo etter en fantastisk konsertopplevelse.

Da ungene var reist måtte vi gamle ta en tur for å lufte vettet litt. Tre unger i to dager er ikke hverdagskost lenger. Min mor pleide å si at det er godt når de kommer og godt når de går. Det er jammen noe i det.

Vi gikk til Langenesbutikken og der kjøpte vi multer. Så nå er multekremen sikret til jul❤️

En nydelig torsdag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s