Tacofredag med Jhonny❤️

Etter ei særdeles lang flyreise torsdag landa vi rett tilbake i hverdagen og familielivet igjen. Flyreisa tok oss på kryss og tvers av flyplasser over hele landet. Til sammenligning dro eldstesønnen på grundertreff i Malaga, via Schipol, og han var fremme før vi nådde Tromsø.

Han har det storveis der nede i varmen med likesinnede og er tilbake i Kristiansand i morgen kveld.

Vi kom hjem til et hus som bærer preg av at Daniel er på flyttefot, det formelig fløt over alt. Etter jobb tok han med seg det jeg hadde stablet i gangen etter en liten ryddesjau. I dag har han fri og kommer og tømmer garasje og resten av huset.

Roberts bil skal på EU kontroll den 21 august så Per Svein dro til Per Ove for å få hjelp til å bytte låsene i dørene foran. Nå skal den bare gås over før den tid så går nok dette helt fint. På vei tilbake hentet Per Svein Jhonny som skulle overnatte hos oss.

Vi tok så turen til Arendal for å hente benkeplate og vask til Daniel og Benny. Noen hadde fått feillevering fra IKEA to ganger på rad. Det var helt nytt og røropplegg fulgte med. Hele herligheten var til gibortpris. Det ble både isstopp og McDonaldsstopp på veien for Jhonny.

Vi var veldig spente på hvordan dette skulle passe på kjøkkenet og det er helt perfekt👍

Det begynner å bli fint nå etter malingsstrøk. Nå skal bare knottene rengjøres skikkelig før de festes på skapdører og skuffer igjen.

Vi dro hjem og lagde taco for det er det beste Jhonny vet. Nå vil han ha det til frokost også.

God lørdag der ute🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s