Bestefar og pappa er kommet hjem🏚

I går kom gemalen hjem og da bruker han å ta seg en liten shoppingrunde i Sandnes før han tar toget hjem. Normalt pleier han å finne noe til barnebarna her:

Han var innom der i går også, men fant åpenbart ikke noe som fristet. Plutselig hagla det inn med bilder av sko på chatten og jeg skjønte at han hadde rota seg inn på skosalg. Deretter kom det forespørsler om skostørrelser. Alle tror visst at jeg har alt i hodet, men jeg sa at jeg trodde det var sånn og slik, men at han måtte høre med fedrene til barna. Robert bekreftet det jeg hadde trodd, mens Kristoffer ikke hadde peilig, noe som også er helt etter normalen😂😂

Disse fikk Pandora, balleriskoene var litt store, men en såle løser det og joggeskoene satt som et skudd. Ikke farlig med det som er for stort, det vokser de inn i mens de er i den alderen.

Jhonny sine passet perfekt og han fikk jo joggisser av bestemor på mandag så nå er det to- to.

Lille My har vi ikke truffet enda, men vi satser på at bestemor huska rett når det kommer til skonummer.

Etter shopping bruker han å belønne seg selv med cafebesøk. Det skjedde også i går👍

Daniel henta pappaen på toget etter jobb og så var det hjem å spise mat som jeg hadde laget. Robert orket ikke mat for han skulle på urnenedsetting sammen med familien til nabogutten Petter. Petters urne skulle i graven. Vi skulle passe ungene i mens. Broder Ole stakk også innom og fikk seg kaffe og litt å bite i.

Da Robert kom tilbake var han så fornøyd. De hadde tatt en spade med jord hver over urnen. Etterpå var de på minnestund hos pappaen til Petter. Han sa det gjorde godt, både med minnestunden og det å få landet dette, at Petter nå hadde fått sitt sted, i graven til sine oldeforeldre. Vi sendte med ham et lass mat hjem for nå kunne han tenke på litt mat igjen. Selv tenker jeg at det var lurt å ha denne stunden et halvt år etter at sjokket rammet. Det syntes i alle fall Robert.

Daniel gikk tidlig på jobb i dag. Plutselig fikk faren en telefon om at noen hadde sett garasjen på Lunde stå åpen. Nå lurte han på om han hadde glemt å lukke og låse i går. Vi dro bort for å kikke. Garasjen sto på vid vegg og nøkkelen sto i. Vi fikk lukket og låst etter å ha sjekket at alt var der. Han har litt for mye å tenke på nå Poden.

Vi fant ut at vi kunne kikke innom gravene å se om det hadde tørket ut der eller om alt var som det skulle. Daniels nye bolig er rett ved kirkegården så det var ikke akkurat noen omvei. Da kom vi også forbi graven til Petter. Vi ble stående der en stund i stille ettertanke. Det var ikke slik det skulle vært. Det var jo ikke sånn det skulle bli, men sånn ble det. Det må vi bare akseptere, døden er endelig i fysisk forstand.

Vi fikk sjekket gravene til våre foreldre og der så alt bra ut🌹

Nå skal vi pakke og gjøre klart for Kirkenestur i morgen og vi har alt sjekket inn. Vi gleder oss noe innmari👍Jeg kommer tilbake til dette i blogginnlegg fremover😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s