Å samle på minner📷

Jeg har vært i scrappemodus en ukes tid. To ganger i året går vi gjennom de bildene vi har tatt og bestiller et lite utvalg. Akkurat som familien vokser, vokser også haugen med bilder. Denne gangen tok vi ut over 900 bilder. Vi har vært med på mye spennende og gøy det siste halvåret. Det var konklusjonen. Det er gøy å kunne dra frem disse bildene når en ønsker. Bilder satt i system som forteller en historie og dokumenterer våre liv. Disse bildene minner oss på ting vi trodde vi hadde glemt og inspirer oss til flere reiser og til å skape enda flere gyldne øyeblikk med familien. På sikt håper jeg disse bildene vil inspirere barnebarna til å gjøre det samme. Vi har mange gyldne øyeblikk i vente sammen med barnebarna over disse albumene.

Dette er litt av resultatet, til sammen ble det syv album denne runden. Dette er bare et lite utvalg av det vi har vært med på.

Ellers går jeg min daglige tur og det er fortsatt veldig tørt.

Blåbærene har tørket inn.

Bjørka mister sine blader og det ser ut som det er høst selv om varmen forteller at det er full sommer.

Dette er min favorittskog.

På vei hjem gikk jeg innom Tove for en siste klarering før Kirkenes fredag. Det blir betraktelig kaldere når vi drar oppover, men vi reiser ikke for været, men opplevelsen. Vi fikk hvert vårt nystrikka loddepar til turen. Vi er alltid beredt. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Jeg måtte ta bilde av de fine blomstene i MC cafeen til Tove og John. Det er her naboene samles.

Poden er ferdig vasket ut og har vært og hentet brannalarmene han har bestilt som huseier vil spandere på de unge. I morgen skjer det, da overtar de huset. Det blir stas. I dag kommer Per Svein hjem fra Nordsjøen og da får han også med seg den begivenheten.

God onsdag der ute🦋

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s