Bursdagsshopping med Robert🎁

Robert har bursdag i slutten av neste måned derfor måtte jeg høre litt hvilke ønsker han hadde for den dagen. Han ønsket å fornye garderoben, og siden det er salg nå var det lurt å ta turen til byen nå for da fikk han mer for pengene. Pandora og Jhonny var med som personlig shoppingassistenter med veldig mye energi. Robert har lagt på seg mye det siste året. Det har vært en planlagt strategi å vokse inn i seg selv å fylle seg selv ut. Nå trener han regelmessig og kjenner han blir sulten og da spiser han også. Resultatet er at mye tøy ikke lenger passer og da må man fylle på med tøy som passer.

Vi dro på Hennes & Maurits for der finner han mye han liker. Det gjorde han i går også. Resultatet var to bukser, en shorts, en genser, fire t-skjorter med v- hals og fire boxer.

Han var kjempefornøyd😊

Det var også shoppingassistenten😜

Jhonny gikk i joggeskoene fra i vår og de gnagde fælt, de var blitt for små. Vi tok en tur innom barneavdelingen hvor han fant sko han falt pladask for. Vi kjøpte sokker til begge, truser og smykker til Pandora, og da var alle fornøyd. Før skolestart skal de inn igjen med pappa å kjøpe skoletøy. Det er tradisjon.

Jhonnys nye sko, hvite og fine enn så lenge.

Robert måtte også ha sko så vi stakk innom skobutikken i Lillemarkens.

Halv pris er innafor👍

Deretter dro vi innom Kevin og Bellini og kjøpte to brød hver. Robert hadde også bestilt hamburgerbrød som han fikk med seg. De lager verdens beste brød med surdeig, lite gjær og fritt for tilsetningsstoffer. Dette er brød som det tar lenger tid å lage, men de er laget med kjærlighet og det kjenner du på smaken.

For at alle skulle bli fornøyd spiste vi lunsj på McDonalds.

Etter lunsj tok vi turen til Søgne og dro hjem hver til vårt. Etter at onkel Daniel var ferdig med jobb kom Jhonny og Pandora til meg. Robert ble med Daniel og Benny for å fortsette nedvasken i leiligheten. Vi tre andre gikk tur til butikken på Langenes for litt innkjøp. De kan klage veldig når de går tur så i går sa jeg til dem: Det er ikke lov å klage et sekund på tur i dag. Fristen for å klage gikk ut i går, er det forstått? Da kikket de på meg med lure blikk og sa ja. De klagde ikke et sekund heller. De oppførte seg som de prakteksemplarende de kan være. Vi traff en katt på veien som de koste med.

Kattelykke kalles det. De har to katter og to hunder hjemme hos pappa og er veldig glad i dyr. På butikken kjøpte vi is og hadde en ispause på benken utenfor før vi gikk tilbake.

Fjellknausen lokker til å klatre i. Pandora var sikker på at katten ventet på dem på veien da vi nærmet oss byggefeltet og hun fikk rett.

Nå er det meste av leiligheten vasket. I dag tar de to unge finishen og leverer nøklene til huseier. Daniel er klar på at flytting er noe stress og at han aldri mer skal flytte. Det behøver han heller ikke. Han har fått drømmetomta på 1,3 mål og et hus med stort potensiale så der kan han bli resten av livet om han vil. De overtar huset torsdag ettermiddag og det er jo bare et hopp og et lakk til det.

Jeg leser krim igjen. Nå er jeg i gang med den niende boken om advokat Foyn. Denne gangen har han fått los på en seriemorder og til tider er det ganske spooky. Nå leser jeg de siste hundre sidene med hjertet i halsen🙀

En nydelig tirsdag ønskes alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s