Arbeidshelg for gutta boys👍

Etter den store vedsjauen på lørdag var det dags for flyttesjau og utvask i leiligheten hos Daniel og Benedicte. Daniel raidet skapet på vaskerommet for ulike vaskeremedier før han dro utover til leiligheten på andre siden av byen. Benedicte dro utover etter jobb klokka tre og det samme gjorde Robert. Alt som var igjen ble fylt opp i de tre bilene de hadde med seg utover. De fikk også vasket ned kjøkken og bad.

Nå står det en full garasje på Lunde, en full garasje her. Pluss to stappfulle frysere, et fullt kjølerom, ei full kjellerstue og det gamle soverommet til Daniel flyter over. I løpet av uken går alt tilbake til normalen, men foreløpig er mye på mellomlanding. De regner med å få vasket seg ut i kveld. De nye leietakerne skal overta leiligheten onsdag og da må alt være skinnende klart til det. De jobber fullt og vel så det nå de to unge ,så hvert minutt av dagen er fyllt med hektisk aktivitet. Sånn blir det frem til studiestart.

Han de kjøper huset av er så glad for at de vant budrunden, at det er de to unge, som han kaller dem, som skal overta huset etter hans far. Huset som har vært hans barndomshjem. Han oppfører seg som en ekstra far for dem og gleder seg med dem over deres planer for huset og eiendommen forøvrig. Han har gitt dem en snøfreser, gressklipper, stige, hageredskaper og mye mer. Det er fantastisk å treffe slike mennesker. Det viser seg også at han er en av de som har fulgt saken vår og heiet på oss i det stille. Det er veldig mange av dem og vi treffer på dem når vi minst aner det. Mobbesaken angår mange, noen er rammet direkte, noen har familie som er hardt rammet og så videre. Det han var mest glad for var hvordan vi har bidratt til å fjerne skammen og tabuet rundt mobbingen og plassere ansvaret der det hørte hjemme. Nemlig hos skoler og kommuner som ikke stanser mobbing.

I dag skal Robert, Pandora, Jhonny og jeg til byen på shopping og vi gleder oss til det.

En nydelig mandag og god ukestart ønskes deg og dine❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s