Vedprosjekt og flyttesjau.

Kvelden/ natt til i går var det måneformørkelse, men det var ikke mulig å få sett før jeg la meg. Eldstesønnen fikk det med seg i byen, men det er ikke lett å ta gode bilder av månen.

Jeg sov meg gjennom det. Poden og kjæresten er i gang med flyttesjau. De flytter i disse dager fra K- byen til Søgne og alle hjerter gleder seg over å få dem nærmere. De holder på å tømme leiligheten og mye er kjørt og plassert i garasjen på Lunde i påvente av at huset blir klart. Garasjen og kjelleren vår er også full. Daniel kjøre siste hengerlass til Søgne fredag ettermiddag etter jobb. I går sov de her før Benny dro på jobb tidlig om morgene på Delien, hun jobber hele helgen. Daniel dro til Kristoffer i byen med et gedigent lass med klær til lille My etter Roberts sommeropprydding i casa Roberto. Kristoffer ble med videre sammen med et lass banankasser han hadde i kjelleren. De dro til leiligheten og tømte alle kjøkkenskapene. Disse kassene ble satt i garasjen på Lunde før det var tid for vedprosjekt.

Gemalen har holdt på med et lite vedprosjekt i vinter. Han skulle bare hogge ned litt trær for moro skyld å ordne med litt ved. Det så jo ikke ut til å være så mye. Dette prosjektet har blitt ved til fire husholdninger. Han har kjørt hjem det vi trenger for en vinter og resten ble kjørt hjem til Robert. Nå hadde veden fått tørke i hele sommer og den skulle inn før regnet som var varslet i går. Etter lunsj på Frk. Lyng var de i gang. Et lass med ved lagret bak Roberts bu og 60 sekker fikk plass i Roberts bu før den var full. 60 sekker ble kjørt til Daniels garasje og fyllt opp der. Deretter kom Robert med to stykk unger til meg så jeg kunne passe den, og de oppførte seg helt eksemplarisk. De krangla ikke ei gang og det er ny sommerrekord for de to. Jeg skrøt så mye av dem i går at jeg satte ny sommerrekord i skryting. Gutta kjørte så to omganger til byen med 60 sekker til Kristoffer og dro til Søgne igjen for å hente de siste 16 sekkene å kjøre dem til Daniel. De kommer til å trenge mest ved for de har det kaldeste huset dette året. Etter neste sommers oppussingsprosjekt vil det bli bedre.

Huseier har bedt Poden om å kjøpe ordentlig gode brannvarslere å sende regningen til han. Problemet er bare å få tid til alt. Det er ikke noe problem sa jeg : sett pappa på jobben. Saftyfirstmannen er en kløpper i å finne frem og handle på nettet og det er bedre han bruker dine penger enn våre sa jeg😂😂Som sagt så gjort og etter en halv time hadde faren sendt en link med det beste av det beste. Nå er det bestilt og regning kan sendes videre til huseier. Hvordan overlevde vi før uten Mr Google og herr internett? Jeg bare spør😜

Etter at vedprosjektet var over fant Robert og Daniel ut at take away middag i Lilandsresidensen var tingen, mens de hentet mat kom det varslede uværet inn fra havet.

Siden det blåste mye fikk jeg samlet hagemøblene og snudd putekassa som lokket ble blåst opp på hele tiden. Samtidig var det fascinerende å se på været som kom innover land i full fart.

Vi spiste mens det buldret og braket.

Det kom en del regn, men så stoppet det opp litt igjen. Det har regnet en del i natt, men nå er klarværer tilbake og sol er meldt i dag også.

Jeg håper dere får en riktig deilig søndag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s