Flere bursdager👗👑

Juli er en skikkelig bursdagsmÄned for oss. Det starter med Linda og Daniel. Deretter er det Tove og John. Da svigermor og mamma levde kom de etterpÄ der igjen. John ble 60 pÄ sÞndag og han ble behÞrig feiret pÄ lÞrdag. Mandag var det Tove sin tur. Hun ble 55Är og jeg var klar for en liten feiring med kake og te.

Tove trengte nye topper det hadde jeg fÄtt med meg og etter utallige shoopingrunder i Ärenes lÞp visste jeg alt om stÞrrelse, farger og smak. Jeg hadde vÊrt pÄ salget og da fÄr man mer for pengene og da ble det to fine topper. En grÞnn og en oransje. De blir nok med til Kirkenes i august og da fÄr jeg tatt bilde av dem. De satt som et skudd.

John hadde robbet pengetreet og pÄ det hang det smellbongbonger de fyrtes nÄ av og det ga bursdagsbarna hver sin krone. Jeg fikk hilst pÄ Kevin i det jeg kom og han gikk. Magne og Anne Grete var der ogsÄ da jeg kom. Vi mÄtte jo fÄ lest vitsene ogsÄ.

Jeg tror de er litt kjĂžnnsforvirret der borte i TjĂžnnelia for jeg fikk denne koppen.

Det er jo en fin kopp da og teen smakte fortreffelig sammen med sjokoladekake som Tove hadde laget etter DrĂžmmeplassen sin oppskrift.

Ellers var vi veldig fornÞyd med Johns solskjerming som funket som den skulle. Det ble en trivelig aften pÄ verandaen.

I gÄr hadde Daniel bestilt fiskebollemiddag hos mor etter jobben. Og siden vi driver og feter ham opp for tiden fikk han selvfÞlgelig det.

Jeg kjÞpte to pakker og sendte med ham masse rester. Glad og fornÞyd for han avsted pÄ motorsykkelen etterpÄ. Han skulle hjem til leiligheten Ä pakke ned mer flyttelass.

En av mine fbvenner sendte meg bildet under pĂ„ messanger. Hun tenkte Ăžyeblikkelig pĂ„ meg og min eldste sĂžnn da hun sĂ„ dette. Det er morsomt at folk fĂžlger med og tenker pĂ„ oss. Dette bĂžr vi absolutt skaffe oss Kristoffer😜😂

Det gÄr hardt pÄ solkremen her sÞr, bÄde hjemme og i butikken. I gÄr fikk jeg kjÞpt den nest siste de hadde pÄ kiwibutikken for det er mer sol i vente. Vi er blitt lovet regn lÞrdag kveld/natt og det trengs.

Jeg har lest ut den Ättende boken om Foyn og den var underholdende. Den handlet om bistand, korrupsjon og kjennskap og vennskap og hvordan gutteklubben grei beskytter hverandre uansett. Det var svÊrt gjennkjennbart selv om jeg ikke har vÊrt borti sÄ mye bistand. Dette kan lett overfÞres til andre sammenhenger ogsÄ.

Jeg þnsker alle en super onsdag👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s