John MacLeod 60 år🎁🎁🎂🎂🎶🎶

I dag fyller John 60 år, men den offisielle feiringen var i går. Den startet på Frk. Lyng hvor den faste gjengen møtes hver lørdag, selv i ferien. Er man hjemme da er det klart man går på cafeen. Marit og Svein kom innom med gave før de reiste videre til byen med sitt svenske besøk. De skulle lunsje på fiskebrygga i K-byen.

Etterpå syklet/labbet Jhonny og jeg hjem etter et velykket besøk i lekebutikken. Etter en god pause hjemme var det bare å pakke med seg pengegaven med en liten twist.

Da vi var på Isle of sky og besøkte MacLeods residens, Dunvegan Castle, kjøpte Per Svein et tinnkrus med påskriften MacLeod. John hadde to krus fra før, men uten påskriften MacLeod. Det syntes Per Svein var helt for galt så han bestemte seg for at det kruset skulle John få når han fylte 60 år. Oppi kruset lå en pengegave han kan bruke til akkurat det han selv vil.

Selv ordnet jeg med en ekstragave. John er den jeg kjenner som er dårligst på å bruke blinklys. Det er en ting når vi sitter i samme bil som han, og noe helt annet når vi kjører etter ham og han har GPSn. Det vil æ bare få sagt😜Nå har han ingen unnskyldninger for ikke å blinke lenger.

Dette skiltet hang på veggen da jeg kom.

Flere gjester hadde vært kreative i gavetenkningen og han fikk blant annet et gavetre og en avansert sykkelpumpe siden han er vaktmesteren i gata.

Jubilanten var i strålende humør og skiftet antrekk opptil flere ganger som seg hør og bør en ekte diva😜😂❤️Dette er spicegirlskjolen til John, og sønnen Kevin var bare bittelitt flau da han i sin tid var med sin far og kjøpte denne i en lekebutikk , og John insisterte på å prøve den først👗Vi i MacLilands mener at ungene våre er født med vårt DNA, så såpass må de tåle. 😂😂

Været var fantastisk og jubilanten skiftet igjen til fotballoutfit. Han spiller fotball hver fredag kveld og står i mål når fotballveteranene kjører i gang med sin ukentlige risikosport.

Suppa smakte himmelsk så jeg forsynte meg to ganger. Det gjorde Johnny Flæte også så jeg var i godt selskap. Kakene var knallgode og de glemte jeg å ta bilde av fordi jeg ble mer opptatt av å spise dem.

Å jammen ta der skifta han enda en gang. Denne skjorta var jeg med da han kjøpte. Den kjøpte han i Stavanger for noen år siden da jeg var hans personlige shoppingassistent. Det var så vellykket at vi tok en reprise i Lillesand noen år etterpå👍👍

Konkurranseinstinktet tok overhånd hos noen av festdeltakerne og barnebarnas leker ble hentet frem. Det var gøy både for de som deltok og de som så på.

Vi hadde en hyggelig stund i MacLeods castle.

Før tolv tok jeg turen hjem som den reneste Askepott. Det kommer en dag i morgen også og den ville jeg ha mest mulig ut av.

Takk for en særdeles hyggelig feiring til vertskapet og alle som deltok og stakk innom. I dag er selve dagen og en ny gratulasjon er da på sin plass. Måtte dagen din bli superduper John🎁🎁🌞🌞🌹🌹❤️❤️🎶🎶🎂🎂

Til alle dere andre ønskes en fabelaktig søndag👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s