Klargjøring i banken👌

I går var det klart for å få unnagjort papirarbeidet i banken. Så alt er klart for husovertakelse i slutten av juli for de to unge og håpefulle. Det er jo en stor begivhet å kjøpe sitt første hus.

To veldig klare unge mennesker.

Litt av hvert skulle være lest på forhånd og så blir det mye prat rundt huskjøp. Det er fint med en bank med lokal tilknytning for den ligger der du bor og du blir godt kjent med din bankkontakt. Deres kontakt gledet seg stort på deres vegne og har heiet på dem hele veien. Hun kom med mange gode råd og veilderet paret på en super måte. Benedicte flytter sine konto over til Søgne og Greipstad i løpet av måneden. Vi har alltid hatt Søgne og Greipstad sparebank og det er ikke den ting de ikke har vært behjelpelig med når vi har trengt det. Det er en fin ting å kjenne de som forvalter ditt pund.

De unge ble rådet til å skrive samboerkontrakt og testamente nå mens de er venner og vel forlikte. Så måtte huset forsikres og det er på gang. De måtte også skaffe seg ulykkes og uføreforsikring noe som er billig for dem på grunn av deres unge alder. Dette ordner de i løpet av kort tid.

Mens vi satt der ble Poden forsøkt headhuntet til fremtidig jobb i banken. Det er andre gang på et år at en bankansatt i lokalbanken ber han tenke på dem når han skal ut i jobb. De ønsker å ansette unge siviløkonomer med lokal tilknytning i fremtiden. Poden vet ennå ikke hva han vil jobbe med og har fire år på seg til å bestemme det. Men det er godt å vite at man er ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Vi gamle gleder oss til å følge med på innflytting og oppussing av prosjekt drømmehus i årene som kommer.

En nydelig tirsdag ønskes alle der ute🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s