På tivoli med Jhonny❤️

I går kom Robert og Jhonny til oss i åttetiden på morgenen. Robert og Per Svein dro straks oppover mot hytta med materialer. Jhonny og jeg koste oss sammen og tok livet med ro før vi skulle på Frk. Lyng. Jhonny var utålmodig og kunne ikke komme seg fort nok av gårde. Klokka 11 var vi klare Jhonny på sykkel og bestemor på apostlenes hester.

Det var liv og røre på campingplassen i bunnen av Årosbakken.

Vi traff Tove som kom på sykkel da vi kom på Hølleveien. Hun har fått gånekt på asfalt av legen. Men sykkel er lov. Hun tok med seg Jhonny videre. De kappsykla til Tangvall og gjorde noen ærend før jeg kom labbende etter.

På Frk. Lyng ble bordet fullt i alle ender. John kom i selvlysende grønt på motorsykkelen. Anne Grete og Magne var klare for lunsj og skravling. Daniel og Benedicte likeså. Inger Grete dukket opp og Kevin kom etter han var ferdig på bakerjobb i byen. Til om med nevø Ole Markus dukket opp selv om pappa var på jobb på brannvakta i byen.

Skravla gikk om huskjøp, IG sin tur til Serbia, India, MacLeod sin cafe, blogging og you name it. Ved dette bordet snakker vi om alt, absolutt alt. Det finnes ingen tabuer. Vi snakker om det vi gleder oss over og det vi sliter med. Alt er lov og vi snakker i munnen på hverandre og vi gestikulerer, vi ler rått og vi er grav alvorlige sammen. Vi diskuteter politikk og vi tøyser og vaser. Jeg har alltid ønsket meg en stor sydlandsk familie bestående av biologisk familie, selvvalgt familie og venner. På Frk.Lyng har jeg fått en storfamilie av dette slaget. Det vi startet for tolv/tretten år siden har blitt mye større enn tenkt. Vi har fått til en møteplass som mennesker i alle aldre, spredd over tre generasjoner har stor glede av. Det har vi all grunn til å være fornøyd med.

Jhonny hadde observert tivoliet så det var ingen vei utenom. Det var bare å følge med.

Benedicte ble med ham i en karusell jeg ble svimmel og kvalm av å se på. De ble litt kvalme og svimle de også. Så den tok de ikke igjen.

Dette var visst sinnsykt gøy.

Så ble disse testet ut og han er på vei til å vokse ut av begge deler. Så han må benytte muligheten nå mens han har den.

En tur i hoppehuset ble det også.

Litt mer karusell.

Det gøyeste av alt det gøye var dette skipet her ble han lenge.

Været holder seg🌞

Vi tok fatt på hjemvei.

Jhonny ventet på bestemor her og der.

Vel hjemme gjorde vi klart til grilling. Benedicte dro på jobb og Daniel ble med oss for å stelle til. Så når Robert og bestefar kom var alt klart. Det ble et fantastisk godt måltid i sommervarmen.

Daniel fikk låne pappas mc for at logistikken skulle gå opp mellom jobber og ulike vakter. Saftyfirstmannen var helt klar på at ryggskinna skulle på ellers ble det ikke noen mclån. Du stikker ikke av gårde uten livbelte hørte jeg ham si til minstegutten.

En nydelig søndag ønskes alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s