Tangvalldagen og sånn🌞

I går var det Tangvalldagen. Vi tok en tur innom fra morgenen av etter å ha handlet litt mat på coopen. Været var nydelig, tivoliet var på plass og butikkene bugnet over med gode tilbud.

Vi var rundt og kikket litt og det manglet ikke på flotte tilbud, men når man har skapene fulle er det greit å begrense seg.

Vi dro fra Tangvall før det ble for folksomt, men tok en tur innom Søgne blomster for å kjøpe en blomst først. En god nabo mistet faren sin brått denne uken og da ville vi gi en liten oppmerksomhet å vise omtanke.

Vi tok en kjapp tur ut på Langenes for å ta bilder av hengeren som skal legges ut på finn etterhvert. Han har tre båthengere nå så det klarer seg med to.

Vel hjemme pakket vi ut maten. Vi fikk tak i disse små lefsene til Jhonny. Han elsker dem til pølsebrød, men de er vanskelig å finne og stort sett utsolgt. Nå hadde de fått inn en hel haug. Vi kjøpte seks pakker og fem gikk i frysen.

Du finner dem i glutenfrie hylla på coopen i Søgne.

Så fant vi glutenfri av våre favorittknekkebrød. Da vi kom hjem så vi at de inneholdt havre og det tåler ikke godgutten vår. Han har cøliaki ig han tåler ikke havre, men ellers spiser han alt👍

Per Svein kom ned fra fjellet med et tørt brød. Det ble dagens lunsj. Jeg fikk brukt opp rester av løk, paprika, kjøttpålegg og ost. Jeg kjøpte en pakke mozerella og delte opp og puttet under osten. Det ble knasgodt.

Robert og ungene var innom med ungenes sykler. Den ene sykkelen fikk lappet et dekk, den andre ble justert og smurt opp. To barn ble glade.

Per Svein og jeg fikk oss ei runde rundt vannet før kveldsmat.

Fra sønnen i byen fikk vi en regnbuehilsen i går kveld fra lille My.

En flott lørdag ønskes alle🌈

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s