Nytt tilbygg på hytta.

Søndag reiste Per Svein opp på hytta for å starte på tilbygget. Før dettte hadde han hatt flere turer opp med materialer. Robert var også med en gang for å hjelpe å bære alt. De tok båten over, men siden vannet er tappet veldig mye ned i Nesjin på grunn av arbeid med dammen var det langt å gå opp til hytta. Han tok båten inn med alt og så var det ca 250 meter å gå opp til hytta på grunn av lavvann. Det ble mange turer frem og tilbake.

Per Svein hadde med et svært lass opp søndag også. Så det var nok av jobb bare å få det inn og opp til hytta. Hele mandagen gikk med til bæring og han jobbet i ti timer med det for å gjøre alt klart til snekkeren kom tirsdag. Snekkeren skulle opprinnelig være med tre dager. Snekkeren er også bonde og med i dyrevelferdsnemda og ble kalt ut der onsdag. Kona til snekkeren tilhører Holskogfamilien og på torsdag skulle han i begravelse til han som omkom i arbeidsulykken i Kristiansand forrige uke. De fikk likevel gjort veldig mye på tirsdag.

Per Svein tok mange fine bilder og sendte hjem. De var utrolig heldig med været. Det var uvanlig varmt og vindstille der oppe. Det var ikke mygg og knott der oppe. Det var mest sannsynlig for tørt der oppe.

Dette er ekte fjellkost. Når du glemmer smør og pølsebrød gjør knekkebrød og majones nytten. Middagen hver dag var erter, kjøtt og flesk for det var det rikelig av der oppe. Han jeg bor sammen med mener det ikke finnes bedre jobbemat enn dette når du jobber fjortentimers vakter på heia.

Så var det bare å få pakka inn stasen til neste runde som ikke blir før august. Det er mulig snekkeren tar turen innom og får opp resten av reisverket mens gemalen er i Nordsjøen, men man vet aldri når regnet kommer og det må holdes tørt så lenge. Per Svein og Robert skal opp med vinduer bror Ole fikk kjøpt til røverpris mens gemalen jobbet på heia. De tar turen til lørdag. Jhonny blir da med bestemor på Frk.Lyng.

Det var helt stille der oppe da han dro nedover i går. Så det måtte dokumenteres.

Da han kom hjem i går hadde han mye å fortelle mens vi grillet og spiste middag ute på verandaen.

En riktig god fredag ønskes alle🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s