Familehelg❤️

Denne helga har stått i familiens tegn. Fredag var det søskentreff igjen. Vi startet opp med det i oktober i fjor og dette var femte gang. Det synes jeg er veldig bra jobba. Grunnen til at vi begynte med det var at etter mamma døde var det ikke lenger noe naturlig samlingspunkt og vi møttes ikke så ofte. Vi bestemte oss for å ta skjeen i en annen eller kanskje jeg skal si i våre egne hender. Denne gang var det Per Svein og min sin tur til å være vertskap.

På menyen sto krabber og siden vi har en som ikke tåler skalldyr i blant oss ble det også servert norsk og italiensk maulemad. Vi hadde blant annet handla med oss noe digg fra Italia som fikk ben å gå på denne kvelden.

Det var mer enn nok mat og folk spiste til de nesten stupte så det ble en pause før vi orket å tenke på desserten.

Det var en varm sommerkveld så vi koste oss ute🥂🍾

Etterhvert var det tid for dessert. Det ble servert ekstra frukt og jordbær med fløte for de som ønsket det i tillegg til pavlovaen og Per Sveins økologiske moreller gikk ned på høykant.

Myggen fikk oss til å trekke inn.

Vi hadde en kjempekveld og de fikk sett julitreet før vi pakket det sammen i går.

I går var vi som vanlig på Frk. Lyng og i går debuterte også Herleik, Anna og Lea der.

Kevin kom også innom og han kunne fortelle at Daniel hadde hatt astma-anfall og hadde vært på legevakta samme natt. Benedicte hadde ikke fått lov å ringe oss. Han har ikke hatt anfall siden han var baby og har vært medisinfri siden han var halvannet år. Han hadde et par sommere med kraftig allergi på barneskolen og fikk påvist allergi for gress og to muggsorter. Det forsvant igjen, men allergien er kommet tilbake de siste åren og da har han brukt medisin. Mest sannsynlig er det et allergisk anfall han har hatt. Legen kunne ikke høre noe på lungene og han har ingen infeksjon. Han fikk anfallet under et besøk hos Robert.

En kamerat av Robert hadde astmamedisiner hjemme så han kjørte og hentet ellers måtte de ha bestilt ambulanse. Det var veldig skremmende sa Robert. Daniels kompis Jonas kom og hentet ham og så plukket de opp Benedicte på Palmesus før turen gikk til legevakten. Der fikk han resept på astmamedisiner og beskjed om å komme seg til lege til uken for en ny kartlegging og for oppfølging. Det er godt det finnes gode forebyggende medisiner og så får han se på muligheten for vaksiner.

Daniel hadde satt fra seg bilen hos Robert så Per Svein , Jhonny og jeg hentet ham og tok turen til McDonalds for litt skravlings og mat før vi tok turen til Søgne igjen.

Det hadde vært en skremmende opplevelse ikke å få nok luft og det var slitsomt for kroppen så resten av helga skulle han ta livet med ro❤️

På kveldinga tok vi en tur til Åros camping for at Jhonny skulle få lekt litt. Det er bare rett ned i bakken her. Plassen er et drømmested for barn i alle aldre. Jhonny fant fort en å leke med.

Vi ble der en god stund før vi labba hjem igjen glade og fornøyde med sommeren.

I dag blir det varmt så vi tar med oss Jhonny og finner et sted helt ved havet.

God søndag der ute🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s