En studie i grønt og mye mer🌳

Da jeg våknet i går var det litt disig så jeg bestemte meg for å gå en tur rundt vannet på quisten.

Det er utrolig grønt overalt på tross av regnmangel.

Jeg møtte mange som hadde tenkt som jeg. Det var et mylder av joggere og folk som gikk både med og uten barnevogn.

Mens jeg gikk tenkte jeg på hvor heldig jeg er som har dette rett utenfor husdøra.

Jeg traff også ei snakkesalig dame jeg aldri hadde sett før. Hun sa hun spurte alle hun traff rundt vannet hva de syntes om sommeren i år. Hun hadde akkurat truffet en ung mann fra Namsos som var såre fornøyd med temperaturen i sør som var betraktelig varmere enn der oppe mot nord. Jeg måtte bare tilstå at jeg elsket denne varmen og denne sommeren, men at jeg forsto at bøndene og brannfolkene så litt annerledes på det. Og at markens grøde trengte en skikkelig rotbløyte og regn om natta.

Jeg elsker havet.

Og jeg elsker Kvernhusvannet.

Jeg måtte ta bilde av den vakre rosebusken til Bristøls som jammen meg matchet antrekket mitt.

Jeg gikk forbi huset til Vivian Bentsen som er til salgs. Løp og kjøp folkens👍

Han jeg bor sammen med har kjøpt seg båt. Han kjøpte av han som selger hus til Poden og kjæresten. Han kom med er skambud men fikk ikke lov å betale så mye, så det ble omvendt pruting og ny båt🌞

Det var handelens dag i går så vi benyttet anledningen til å kjøpe vaskemaskin i bursdagsgave og innflyttingsgave til de nye huseierne.

En ny pavlovabunn ble laget til fredagens søskentreff før vi tok turen til byen for at de unge skulle signere kontrakt hos eiendomsmegleren.

Da var sola på plass og vi rakk en kaffe før møtet.

I tillegg til de unge og megler var huseier og team Liland til stede og alle var fornøyd med at det var de to unge som skulle overta. Selger var så fornøyd at de fikk med både snøfres, gressklipper og mye mye mer på kjøpet. Husselgeren er en like dårlig selger som min mann. De er livredde for å lure noen og det er jo ganske sjarmerende. Vi hadde en stjernstund på en stor dag.

Så kom det en schnap fra eldstesønnen med bilde av koppen på jobb med en ny twist. Julitrefester inspirerer❤️

Da vi kom hjem kom broder Ole innom på ettermiddagskaffe og ble sittende for en lang kjas. Deretter kom Robert og Jhonny på kveldsbesøk og Jhonny var sulten. Så da ble jeg av med de fire grillpølsene som var igjen etter grillingen på julitrefesten og det kan æ li👍

Etter de gikk ble gemalen inspirert til å ta å høytrykkspyle gårdsplassen som ikke så ut. Det vokste og grodde mellom all belegningsstein så en skulle tro vi var i ferd med å anlegge kjøkkenhave med ugress av alle slag. Det ble jammen meg fint. Så i kveld når vi har gjester kan vi sitte der🌞

God fredag folkens🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s