Born 4th of july❤️

I dag fyller vår yngste sønn Daniel 24 år. Det skal feires med en julitrefest som storebror Robert har bestilt. Hva det er kommer jeg tilbake til i bloggen i morra.

Daniel er hele familiens lynavleder og fornuftens stemme. Vi er alle veldig glad for og glad i han.

Slik presenterte han seg som åtteåring på Langenes skole❤️

Det siste året har det vært full fart. Han og Benedicte flyttet sammen i byen i august i fjor for å begynne å studere på UIA. Daniel studerer til å bli siviløkonom og Benny til å bli bioingeniør. De er flittige studenter. I tillegg jobber begge på Deli de Luca i Søgne.

Et bilde fra russetiden❤️

I forrige uke kjøpte de hus i Søgne som de skal overta i løpet av uken. Vi er glad for å få dem til Søgne og at det var her de fant drømmehuset sitt.

Her får de mye å holde på med i mange år fremover, men det er gøy å ha et felles prosjekt.

Både Daniel og resten av familien er glade for at vi har fått Benedicte inn i familien, hun er god som gull for Daniel og resten av Lilendingene. Hun får ham ut for å trimme og hun får han ut i aktiviteter han ikke har tenkt på en gang, selv om han fra naturens side er meget aktiv.

Du er yngst av tre brødre, noe som ikke alltid er like enkelt. Spesielt ikke siden du ofte har vært den mest fornuftigecog sett ting klarest. Heldigvis for deg begynner de to andre også å bli voksne og fornuftige😜

Du er mest lik pappa i skinn og sinn. Du har arvet mattehodet og ingeinørgenet hans. Det fikk vi allrede høre om på første konferansetime i første klasse, at dette nok var en liten ingeniør. Du har likevel noen likheter med Johansensiden av familien.

Du er en familiekjær onkel som dine nieser og nevø digger rått og ingen gir flottere gaver til jul og bursdag som onkel Daniel❤️

Du har en flott vennegjeng som du har hatt siden du var liten. Kevin er en av de. Vi kaller ham bare halvbroren din siden MacLilands gjør så mye sammen. Han var hos oss til alle døgnets tider mens du bodde hjemme så derfor kaller vi han fortsatt bare hybelboeren.

Nå håper vi alle at du blir gjort skikkelig stas på først på jobb og så med feiring her i Lilandsresidensen etterpå🎂🎂

Dette bildet er fra hotellrommet i NY hvor vi feiret 17årsdagen din i 2011. Hipp hipp hurra for verdens beste Daniel. Vi er så utrolig glad i deg❤️❤️🌹🌹🎁🎁

En god 4.juli ønskes alle🎂🎂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s