Familiebesøk i Ålborg og enda litt mer familiehistorie.

Vi sto opp tidlig for å rydde ut og pakke. Denne morgenen var det normal frokost uten bacon og den slags. Været var fortsatt fantastisk og vi la i vei oppover Danmark rett over klokken 10.00 nøyaktig etter planen. I Ålborg ventet vår niese og kusine oss til lunsj. Hun flyttet til Ålborg for noen år siden for å bo sammen med sin fotballproffkjæreste som spiller for Ålborg. Vi skulle også få sjekke ut den nye leiligheten deres.

På vei opp kjørte vi forbi mye rart, blant annet en vinge til en vindmølle.

Vel fremme i Ålborg til avtalt tid møtte Heidi oss og loset oss til en parkeringsplass og viste oss vei hjem til seg.

Her er litt av lunsjen som ble servert. Før vi fikk satt oss var bordet fullt av de lekreste retter, jenta vår kan lage mat👍

Mine fant seg fort til rette og sjekket telefonene mens maten kom på bordet.

Onkel og niese hadde en koselig prat mens lunsjen kom på bordet.

Casper og Heidi hadde fått en lys og trivelig leilighet.

Ungenes favoritt var akvariet til Casper hvor de fikk være med på mating da han kom.

Heidi hadde et fantastisk walk in closet med flotte klær og sko og ungene fikk prøve som de ville.

Pandora var i himmelen. Jeg hadde elsket det selv. Da jeg var på hennes alder holdt jeg på sånn selv og lånte sko med høye hæler som var altfor store❤️

Etter lunsj tok vi en tur til parken for å mate ender og for en fantastisk grønn lunge.

Ungene storkoste seg.

I parken lå det et vann og et vakkert klokketårn.

Andunger så vi også. Det krydde av ender der.

Noen fant seg et stille sted❤️Kristoffer er stadig på med Rippleteamet.

Casper, Per Svein og Heidi i samtale, men de tok seg tid til å smile til fotografen. Jeg fikk snakket litt med Casper og takket for at han tar så godt vare på jenta mi. Han sa at de ikke kom til å flytte til Norge så lenge fotballkarrieren varte. Når den var over kom de til å flytte til Norge. Enn så lenge er jo ikke Ålborg langt unna og Heidi hun stortrives.

Etterpå gikk vi hjem til Heidi og spiste kake, en skumbollekake som også Jhonny kunne spise. Og han spiste👍

Rett før jeg skulle gå tikket det inn en melding fra min fars kusine. Min far er Heidis bestefar. Jeg har aldri truffet min biologiske farfar siden han forsvant utav min far og farmors liv da han var ca fem år, etter det jeg har fått opplyst. Akkurat dette tema her var et tema farmor ikke sa så mye om og hun har nok sine grunner til det. Det vi visste fra tidlig alder var at han hadde giftet seg på nytt og hadde to døtre i dette ekteskapet. Utover det har jeg ikke reflektert så mye over det før jeg i 2012 fikk en henvendelse fra en mann i min slekt som drev med slektsgranskning der oppe i Vesterålen. Han forsket på min farfars slekt. Jeg fikk resultatet av denne forskningen i 2016. I en telefonsamtale fortalte han at han hadde vært i kontakt med den eldste av de to tantene mine. Det var en meget hyggelig og oppegående dame sa han. Hun hadde av ulike årsaker ikke kontakt med sin søster og jeg fikk forklart hvorfor og hadde ingen problem med å forstå det som ble fortalt.

Mens jeg var hos Heidi i går fikk jeg en henvendelse fra min fars kusine som via en annen ble forespurt om hun kunne ta kontakt med et ønske om at min ukjente tante veldig gjerne ønsket å komme i kontakt med meg og min bror. Hun hadde ikke visst at hun hadde en bror før faren hennes døde. Hun ville veldig gjerne komme i kontakt med oss og ville ha tilbakemelding selv om vi ikke ønsket denne kontakten. Jeg ser ikke at jeg har noe å tape på dette, tvert i mot. Jeg kjenner lite og ingenting til denne siden av familien så her ser jeg også muligheten til å få fylt noen hull i familiehistorien og få lagt nye biter i puslespillet. Jeg ga derfor fra meg kontaktinfo i går og venter spent på fortsettelsen👍

Etter familebesøk dro vi til Bilka før shopping av diverse nødvendigheter som man kjøper med seg fra Danmark før vi satte kursen for Hirtshals og ferja hjem.

Vi har hatt en fantastisk ferie, men nå gledet alle seg til å komme hjem til sin egen seng🌞

En fabelaktig lørdag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s