En spennende dag på stranda🌞

Vi våknet til nok en dag med fantastisk vær. Vi hadde bestemt oss for å dra mot Esbjerg å finne ei strand der. Per Svein fant ei flott strand på google map og der lå det et badehotell som vi skulle navigere etter, men først litt te før pannekakefrokost.

Det ble te med veldig mye honning i for barnebarna.

Før vi dro hadde Daniel og Benny vært og sett på et hus på Lunde i Søgne som de virkelig hadde lyst til å kjøpe. Det var perfekt beliggenhet, perfekt tomt for kaniner, drivhus mm, det hadde enormt potensiale og var et hus de kunne bo i mange år fremover og vel så det. Far til Benedicte var på visning for dem i går og hans konklusjon var klinkende klar: Go for it👍!!!!! Dette var deres drømmehus som de kunne skape om til sit eget drømmested. De hadde fått vite av megler at det var 13 som hadde meldt sin interesse. Men før de skulle tenke mer på dette med bud dro vi avgårde for en avslappende strandag en time unna hytta. Passene lå igjen på hytta og alt var såre vel. Enn så lenge.

Stranda innfridde på alle vis. Det var lite folk og god oversikt så vi hadde kontroll på de tre minste. Og for et krabbested og krabbefiske. Vi har aldri opplevd maken. Ungene storkoste seg. Vi hadde ikke fått rigga oss ordentlig en gang før det pep inn en melding på Daniels mobil. Klokka var kvart på tolv da første bud på huset kom, 60000 over prisantydningen og med frist til klokken ett. Da var det bare å hive seg rundt til megler og bank. De fikk sendt sine signaturer og tatt bilde av leg og så ordnet banken resten og vipps la de inn et bud som ble høynet med 40 000. Det skulle stå til fire. Dette rakk de å få gjort ca en halv time før fristen gikk ut. Etter en liten stund pep det inn en melding om at samme budgiver høynet med 50000 med frist til klokken to. Da var gode råd dyre. Da lå vi 100 000 under maxgrensa til de to unge håpefulle. Etter et kjapt familierådslag ble vi enige om at de måtte smelle til med det de hadde å håpe på det beste.

Deretter gikk det unge paret tur på strandpromenaden. Klokka halv to ringte Daniel og da hadde megleren ringt og sagt at huset var deres. Da ble det liv og stor stemning i leiren. Så fort kan man altså bli huseier til det huset man ønsker seg mest i verden.

Etter dette kunne vi igjen finne igjen en avslappende feriestemning.

Da vi var blitt forsynt av sol og salt hav dro vi til Broen kjøpesenter i Esbjerg. Der kikket vi litt rundt før vi inntok middagen på Burger King.

Vi hadde parkert på taket og vi hadde bare en parkeringsskive fra Vennesla hvor det er danske tilstander.

Derfor la Robert denne lappen i vinduet på bilen.

Da vi kom tilbake lå det noe i vinduet til Robert. Han trodde det var en parkeringsbot, men nei da.

Der lå det en parkeringsskive. Vi så at andre som ikke hadde lagt noe i vinduet hadde fått bot. Men ikke Robert han hadde brukt sin egen løsning. Det skader ikke å tenke ut av boksen. Og det er jammen meg deilig å være norsk i Danmark. Da var det bare å komme seg tilbake til hyttene. Barn og barnebarn hadde seg en tur på Lalandiasenteret for trampolinehopping og minigolf.

Da de kom tilbake var det tid for å feire huskjøp med et rungende dansk hipp hipp hurra👍

Pandora tok en egen liten hyldningsdans til tante og onkel.

Nok en nydelig dag gikk mot slutten.

I dag vender vi nesa hjemover, men først skal vi besøke vår niese i Ålborg å spise lunsj hos henne. Hun har lovet kake for å feire huskjøpet og vi gleder oss til å treffe henne hele gjengen.

En super fredag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s