Legoland del 2

Etter en kjapp dusj dro vi og hentet ferskt maisbrød og rundstykker til gjengen vår.

Været var helt fantastisk denne dagen også, værgudene er virkelig på vår side.

Her er syvsoverhytta til Robert, Daniel, Benny, Jhonny og Pandora❤️Lille My overnatta hos Pandora natt til i går.

Etter frokost var vi klare for en ny dag i Legoland.

Under dagens lunsj jobbet vi litt med genetikk. Rare ledd som kan bendes i ulike retninger, hvem som har arvet krøllen på tunga og rare grimaser.

Sånn så det ut da dagens lunsj var fortært. Rester fra frokost og gårsdagens grilling smakte helt fortreffelig.

Så tok hele familien duplotoget som gikk oppe i lufta. Nydelig utsikt over parken.

Det er mye å gjøre og se i Legoland, men du rekker det fint på et todagers kort.

Jhonny og Pandora fikk litt pirateffekter av pappa.

Og hårpynt🌞

Før vi var klare for båttur.

Det er skoleferie, men jeg har mottatt fire henvendelser fra ukjente mennesker på meldingsboksen min. To kom før vi dro og to kom i går. Jeg svarer alltid på disse. Før vi dro fikk jeg en henvendelse fra en som hadde lest boken som mente den burde være obligatorisk for alle som jobbet med barn. Han jobbet selv mot mobbing og ville gjerne ha meg inn i det opplegget. Jeg får mange henvendelser om det, men jeg må kjøre mine egne opplegg her. Jeg fikk også en henvendelse fra en familie på vegne av flere familier før jeg dro. Det gjaldt flere saker fra samme skole i en sørlandsby. De ville møte meg. Jeg foreslo fylkesmann, barneombud og advokat. Alt dette var på plass og en dyktig person fra mitt nasjonale mobbenettverk var inne og jobbet i saken. Ikke rart den virket kjent, jeg hadde gitt ham råd på generell basis i saken tidligere. De ville treffe meg, alt annet var på plass, men det ville bety så mye. Så jeg sa ja til å møte dem i byen etter ferien, men jeg skal ikke inn i saken. Jeg skal bare dele erfaringer med dem.

En hyppig gjest.

I går meldte en mann med store senskader etter mobbing meg. Det handlet om erstatningssøksmål. Han var så langt nede at han ikke ante hvor han skulle begynne. Det er disse menneskene hjertet mitt brenner så til de grader for. Jeg føler et ekstra slektskap med dem og et sterkt bånd og mye kjærlighet til disse unge menneskene. Jeg slutter aldri å bli overrasket over at de viser meg så mye tillit etter å ha blitt så grovt sviktet av både skole og hjelpeapparat. For noen har heller ikke foreldrene vært sterke nok eller klart å forstå omfanget eller stått nok på for barnet sitt. Det oppleves som et enda større svik for barna. Denne unge mannen var i den siste kategorien og da legger jeg alltid inn et ekstra gir og gir de plass under mamma Liland sine vinger. Jeg fortalte ham hvor han skulle begynne å nøste, han har mye dokumentasjon og skal hente den ut nå. Jeg tipset ham om FMM og bloggen min. Jeg sendte han videre til advokat Kjærvik og til Kjersti hos barneombudet og ba ham hilse fra meg. Han var helt overveldet etterpå for nå så han en vei videre. Jeg var det siste halmstrået han klamret seg til, hjelpeapparatet fungerte ikke.( Jeg blir så forbannet, når får vi på plass et sårt tiltrengt nasjonalt kompetansesenter for mobbing?)

Jeg sa at hvis han trengte en heiagjeng så vet du hvor vi er. Jeg har allerede planer om å lage en egen støttegruppe fra mitt nettverk, men nå har han litt han må få orden på først. En ung dame tok også kontakt i går og takket for at jeg hadde skrevet en fantastisk bok. Det var bare å takke og bukke for den tilbakemeldingen. En ting er sikkert. Det blir lenge til jeg får et kjedelig liv❤️

I dag er det stekende hett her så vi stikker til Esbjerg for å nyte strandlivets gleder. Så blir det vel litt shopping der i ettermiddag før vi drar tilbake til hytta.

Gårsdagens middag ble take awaypizza fra Lalandia.

En nydelig torsdag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s