På tur med den beste gjengen👍

Vi var tidlig oppe for å ta ferja til Hirtshals i går. For noen av de verste Bmenneskene i blant oss ble det i tøffeste laget, men ting lar seg jo løse.

Ungene var sååå spente og gledet seg mest fordervet. De fikk med seg det meste av det som skjedde på ferja. Det ble en tur ut på dekk, tur i butikken, kino med kaptein Kidd og skattejakt og plutselig var vi i Danmark.

Været er like strålende her som det været vi forlot hjemme. Vi dro strake veien til Bilka i Ålborg.

Der spiste vi lunsj og fikk bunkret opp med mat. Med to veggiser, en med søliaki, en som ikke tåler soya og en som ikke tåler havre var det bare å holde tunga rett i munnen. Bilka har det største utvalget jeg til nå har sett av både veggismat og glutenfritt. Her er litt av utvalget de hadde av veggismat.

De hadde mye mer enn dette. På Bilka fikk vi oppleve drivhuseffekten. Med såååå mange vinduer og sprengvarme ute holdt vi på å kovne. Det løste vi ved å avslutte handelen på Starbucks med forfriskninger som frappe og lignende godsaker.

Turen gikk videre til Billund der vi booket inn. Siden vi var blant de 200 som bestilte Legolandtur først dette året fikk vi en gedigen legokasse med lego creator. Jentene var ikke så opptatt av det, men Jhonny var helt i hundre. Så han blir den heldige som får den med hjem👍

Før vi dro ringte Per Svein ned og forsikret seg om at vi fikk hytter ved siden av hverandre. Og det fikk vi. Nr 23 og nr 24 sto klar til oss.

Etter å ha rigga oss ble det grillings og foring med nydelig mat fra grillkokkene og resten av cruet. Vi avsluttet kvelden med quiz og mye latter. Ungene ville egentlig ikke legge seg, men Amilia som sover i samme hytte som oss sovnet før hodet traff puta😊

I dag går turen til Legoland og det gjør den også i morgen.

En nydelig tirsdag ønskes folket❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s