Overnattingsbesøk på strak arm.

I går drev vi og chattet litt i familechatten. Per Svein kommer hjem i dag og vi skal ha et felles måltid når han kommer hjem i dag. Så ble det bestemt at lille My kunne komme til bestemor i går kveld. Så i dag blir hun her i stedet for barnehagen. Det var så lenge siden hun hadde vært her at det lå fire kjoler og venta. En fra Spania for den lå bortglemt på vaskerommet. En fra Italia og to fra H&M. Hun ble kjempeglad. Jeg elsker kjoler sa hun. Hun hadde på en fin turkis kjole hun fikk av oss til bursdagen. Brun og fin var hun blitt av alt godværet og hun hadde mista to fortenner nede. Hun hadde hatt besøk av tannfeen sa hun.

Pappa var med så de fikk seg litt mat. Mamma ringte fra Roma. Mamma kunne fortelle at det var kjempevarmt. Har du huska solkremen sa lille My da. Det hadde mamma huska. Jeg elsker deg mamma. Jeg elsker deg også sa mamma. Ich liebe dich sa lille My da. Ich liebe dich auch sa mamma så. De er noen skikkelige språknerder alle tre. Da pappa gikk ville hun bade og etterpå var hun visst enda mer sulten selv om hun var mett i sted. Så da ble det enda mer mat.

Jeg elsker deg bestemor sa hun da vi skulle legge oss. Hun snakker bokmål. Jeg elsker deg også sa jeg. Ich liebe dich sa hun og jeg sa det samme. Du må si auch sa hun også gjorde vi det mange ganger. Du får ikke stå opp før meg bestemor sa hun. Hun har ligget klistret opp i ryggen min i natt. Hun sover fortsatt mens bestemor blogger. Tro om jeg skal snike meg opp likvel for hun har et innmari godt sovehjerte.

I dag skal vi stelle i stand til et italiensk måltid med grillmat og til dessert blir det norske jordbær. Ute regner det og det er ullsokkevær, men det bryr ikke vi oss om for vi skal kose oss. Når Synne og pappa kommer fra jobb er bestefar, onkel Robert, Pandora og Jhonny også kommet. Onkel Daniel sover her denne uken for han jobber natta på Dehlien. Det blir stas å treffe alle sammen.

God onsdag til alle der ute💦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s