Dobbel lappeteppelykke.

I vår har jeg holdt på med et litt større strikkeprosjekt til vår egen dobbeltseng.

300 lapper for å være helt nøyaktig, i alle regnbuens farger.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg blir glad av å jobbe med farger.

Først sydde jeg den ene halvdelen sammen og dampet den, så det samme med den andre.

Og slik ble resultatet. Vi er godt fornøyd. Nå holder jeg på med et restelappeteppe til det minste soverommet på jakthytta på Nesjen. Jeg planlegger å lage tre tepper til hytta for der blir det kaldt vinterstid. Når tilbygget med bedre do/vaskfasciliteter er ferdig blir nok hytta brukt oftere vinterstid også.

Det var en fantastisk himmel i går da jeg tok turen til Tangvall og Frk.Lyng. Og da blir det bilder.

The sky is not the limit🌞

Jeg matchet til og med himmelen i går😜

Naturen bugner og takker på dette viset for regnet vi nå har fått.

Det gjør også de som jobber i brannvesenet.

Noen blomster er så vakre, men så farlige.

Det finnes så mange vakre motiver der ute nå.

Vi har fått det kaldere, men det er fortsatt sommertemperaturer i skyggen.

Fra dyreparken kom det glade bilder fra store og små.

De hadde spist deilig buffet på vertshuset i Kjuttaviga. Det var texas style BBQmat sa Kristoffer og vi rulla ut derifra sa Robert. De var alle helt utslitt etter en deiig dag sa Robert så det ble tidlig køying. Sånn skal det være, lykkelige og utslitte barn etter en morsom dag.

Jeg har begynt å lese tredje bok fra denne fantastiske familiesagaen fra New Zealand. Jeg kjøpte den forrige mammutsalg. Grunnen til at jeg ikke har begynt på den før er at jeg har et hav av bøker å ta av. Det er et luksusproblem og jeg leser etter innfallsmetoden. Denne er på ca syv hundre sider.

Dette er den første i serien.

Dette er den andre. Begge anbefales.

God søndag der ute om du leser eller ei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s